dupdupmyheart

Thursday, February 26, 2015

UPDATE.

2 tahun lebih aku tidak update blog ni. gila awkward mau memblog balik. pun nda tahu masih ada lagi ka yang baca blog ni. boleh ni. boleh ni.


hai saya vivi. 
sudah kahwin.
dan ada baby girl.
hahahaha


cek previous post. 
hahahaha


okbai.



13 comments:

FARYN said...

pendek je?
hampeh.. hahahaa

vidadarisakura said...

faryn. tak sangka ada orang datang blog i lagi. hahahahaa

Buyuiazliana said...

ada la org baca lagi. ada...

Buyuiazliana said...

ada la org baca lagi. ni aku ni ada je baca.. hehe

cik puan olympus said...

congrats :) for ur wedding n baby girl...

vidadarisakura said...

haha. hai korang. ;)

Anne Kahar said...

saya bace lagiii ! congrats for ur baby girl !

vidadarisakura said...

thanks anne. ;)

Dora Tora said...

AHHHH KAU ADA BABY GIRL SUDA PULA??? TAHNIAH VIVI! SELAMAT KEMBALI MEMBLOG :3

vidadarisakura said...

dora tora. oi oi mana kau? cuba msg aku di fb.

ChefGemok said...

Masih blogging bah kawu... Aku kebetulan terjumpa blig lamak ku n baca and jumpa younteply at one of my blog long
Lomgbtime ago hahaha

Ashley Easther said...

saya pun ma c baca bah vivi.hahaha

Anonymous said...

vivi sda kawen ko?..slmt pengantin baru yg ke....
*si kf*...
pandorahan05@yahoo.com