dupdupmyheart

Thursday, August 6, 2015

RAYA 2015.

raya tahun ni, raya pertama rumah aku (YES!), tapi balasannya raya kedua hingga raya kelima rumah sebelah laki aku sebab adik ipar sanding raya ketiga. haha 

aku ok jak stay lama-lama rumah mentua, tapi bukan lama-lama on raya. huhuuuuuu biasalah kan banyak acara family yang aku terlepas. eleh acara beraya jak punnn. 

tapi sebenarnya point utama banyak gambar selfie aku terlepas. 

okbai.

Tuesday, March 10, 2015

THE VOW.

(THROWBACK)


aku & boi tertengok the vow.
kisah si bini yang hilang ingatan & the husband try harder untuk pulihkan ingatan si bini.


aku : what if saya pun hilang ingatan macam tu?

boi : hurm.. saya try kasi ingat kau la.

aku : wahhhh.. macamana?

boi : hurm...sayang, jangan lupa ko tu gemuk.



end of conversation.

Thursday, February 26, 2015

UPDATE.

2 tahun lebih aku tidak update blog ni. gila awkward mau memblog balik. pun nda tahu masih ada lagi ka yang baca blog ni. boleh ni. boleh ni.


hai saya vivi. 
sudah kahwin.
dan ada baby girl.
hahahaha


cek previous post. 
hahahaha


okbai.