dupdupmyheart

Thursday, September 6, 2012

TAIP NAMA.

1. Dulu masa awal-awal berblog, aku pernah buat entry ucap terima kasih kepada orang-orang yang wish befday aku beserta nama penuh dan link FB dan Friendster mereka.

2. lepastu aku perasan, bila aku cek keywords dalam nuffnang, ada juga terselit nama-nama kawan aku lepastu aku macam "aik?macamana boleh sampai blog aku?" jawapan : rujuk nombor 1.

3. lepastu, aku kan tidak berapa membagitahu dengan kawan-kawan aku berkenaan blog aku, kalau tahu tu oklah, kalau nda tahu lagi bagus. dengan alasan malu. pheiiii. 

4. jadi oleh yang demikian, aku deletelah entry tersebut sebab kompom kompom diorang akan jumpa blog aku kalau menggoogle nama sendiri. ini kerana rujuk nombor 3.

5. kesimpulan yang aku dapat ialah ramai jugak orang yang google nama sendiri kan? jangan tipuuuuuu. rujuk nombor 1, nombor 2, nombor 3 dan nombor 4.