dupdupmyheart

Monday, June 25, 2012

BERSYUKURLAH SEBELUM ANDA DIKENDURI KESYUKURANKAN.

Aku ada kawan.


Dapat kerja best tapi cakap kerja dia suck. Gaji dah besar tapi still cakap gaji kecik. Badan dah cantik kurus tapi still cakap diri dia gemuk. Muka dalam gambar fotogenik tapi cakap muka dia hodoh gila.


Lepastu meluah dengan aku yang kerja biasa + gaji kecik + gemuk + langsung tidak fotogenik


Kadang-kadang aku bersyukur sebab aku pandai bersyukur.




pfffft.

14 comments:

eyqa amin said...

alhamdulillah :))

VFN said...

syukurlahhhh....

oranglidi said...

Manusia ni.. memang tak pernah rase cukup.. hehe.

vidadarisakura said...

eyqa:
amin.


vfn:
kan kan kan.


orglidi:
aku pun pernah rasa tidak cukup. tapi sampai bila mau mengeluh. penat laaa.

Harry said...

Hi, Nice post! Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!

Harry
harry.roger10@gmail.com

::FAIZ:: said...

sebab manusia tak pandai bersyukur... sesetengah maksud saya

solehah said...

aku benci perempuan macam tu. normally kalau orang bising macam tu dengan aku, aku akan buat bodoh and tak layan.

bangang.

jejaka anggun said...

ko x rasa nak tempiling dia ke? kan dia hina ko secara halus tuh?

vidadarisakura said...

harry:
sangat!


faiz:
iya sesetengah. ;)


sol:
kadang kesian. kadang have to layan. nama pun kawan. tapi kalau dah balik2 aku pun nda tau mau bagi pendapat macamana. ;)


jejaka:
amboi firestone nye awak.

Nea. said...

kalau kau kawan dengan aku, kau pasti akan bersyukur. okbai.

vidadarisakura said...

kau rupanya. kau rupanya. ;p

✿dazZdaEng✿ said...

tu la.. yg xcomel cam sy dah syukur sgt dpt sedang gini...

vidadarisakura said...

cikdazz:

hehe. marilah kita bersyukur beramai-ramai. hee

haidan said...

stuju!!!dah alang2 smua stuju,jom lah wat kenduri kesyukuran reramai, lagi lagi pulak dah nak pose ni