dupdupmyheart

Monday, January 30, 2012

MENGAPA GENDUT GAK JADI SEBUAH TREND AJA - NGENES MOPECAH-



bila aku tengok video klip ni, aku mati-mati ketawa. bila sudah berabisan ketawa, baru aku kasi ketawa diri sendiri. rupanya lirik lagu ni sama gilak dengan aku, walaupun aku belum sebesar itu. jilakak! semangat aku mau upload video ni di blog. tapi aku tunggu satu buku yang aku rasa memang ngam gilak dengan lagu ni.



sebenarnya aku ni nda berapa la pandai mereview dari dulu. kalau paling mampu aku cakap pun best gilak, best, hmm bolehlah, jangan tengok/beli,bazir duit dan sebagainya. tapi yang ni tergerak tangan aku mau review konon. KONON. mungkin sebab nama dia Bibiana Mohd Alam, dia gemuk, dan gemuk itu taboo. taboo itu sila google sendiri. 


ok itu sahaja. 


kahkahkahkah. kalau mau tahu cerita pergi beli sendiri! aku pun beli sendiri tau. tapi yang penting BIBI bukan BBL (big beautiful lady) biasa. di sebalik pakaian yang besar itu, tubuhnya sarat menyimpan 1001 cerita!


sekian terima kasih.

8 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

mesti menarik ni ...slmt membace vv

Anonymous said...

kalo bik mama jadi model dia lagik ngam..ngehngeh.

kueh

jedi said...

aku beli lagi buku tue....

Nea. said...

aku nak beli buku tu jugak.
beli di POPULAR?

jejaka anggun said...

beli jgn x beli...
baca jgn x baca...
tenkiu jgn tak tenkiu...

vidadarisakura said...

kf:
memang la best. ;)


kueh:
hahaha. mohon lepas ni cerita pasal bik mama.



jedi:
marilah membeli.


nea:
popular ada, mph ada. tapi aku beli online sebab sabah susah sikit dapat buku ni.huhu



JA:
amboi amboi amboi

*SiRibenMerah said...

nama ko ada yek? hehehe~

vidadarisakura said...

nama ic aku vivi. haha