dupdupmyheart

Thursday, September 22, 2011

SAMA NAMA.

tadi pagi ada makhluk tuhan mesej aku thru FB.

"saya ingat ini kau ooo. haha"



ini lah kan kalau ter-sama nama dalam FB. selalu kawan-kawan aku dari sekolah rendah sampai Uitm yang disconnect dengan aku akan search guna full name aku dekat FB. walaupun aku nda guna full name dalam FB tapi ada lah jugak tersangkut-sangkut profile aku keluar. tapi mesti diorang terkejut gila kalau profile orang ni yang keluar duluan dan sah-sah nama aku. pasti keluar gosip.


"OMG VIVI KURUS GILA SUDA SEKARANG! SIAP TAYANG NENEN!"


OKBAI!


er mata terpaksa dimerahkan untuk mengelakkan empunya badan tahu kewujudan beliau dalam entry ini. nenen? er nda apa kali, itu mungkin memang niat beliau.


sekian.


eh nenen tu tetek lah! zzzzzzzzzzz

HARI-HARI BUKAK BLOG KLIK NEW POST.

eh sudah pernah buat lah entry. ok bai.





zzzzzzzzzzzzzzzz

Saturday, September 10, 2011

SIAPA MENANG?

staff A mengadu tidak boleh bekerja dengan staff B. staff B seorang yang teruk, tidak bagi kerjasama, datang lambat, selalu ambik barang outlet untuk kegunaan sendiri, tidak beretika dan sebagainya.


aku telepon staff B. ceramah-ceramah-ceramah-saiko-saiko-saiko. staff B terus pissed off bila staff A selalu cari kesalahan beliau. lalu staff B mengadu bahawasanya staff A lagi teruk. tidak buat kerja, pandai hilang, pandai tipu bil, selalu bergayut di telefon sampai bil naik gila-gila dan sebagainya.


dengan semangat staff B bercerita dengan harapan kesalahan beliau tadi dilupakan.



jadi siapa menang?



jawapan: aku lah yang menang. dua-dua staff BAWA MASALAH. dua-dua punca kepada keruntuhan kampeni. jadi tunggulah pembalasan si pitung. sekian terima kasih.

Friday, September 9, 2011

MARI BERKAROKS LAGU-LAGU SABAH.




VS




sila ikut sebutan yang betul ya kawan-kawan. jangan sembarang-sembarang tambah huruf 'K' dibelakang perkataan mahupun perkataan "BAH" dibelakang ayat. sekian terima kasih.

Thursday, September 1, 2011

RAYA PERTAMA :



SELAMAT HARI MERDEKA KAWAN-KAWAN!