dupdupmyheart

Wednesday, December 14, 2011

PELARIS

kamu pernah kah masuk kedai runcit / kedai makan / fastfood / mana-mana lah. sebelum masuk kosong gilak. pekerja kedai siok-siok rilek. tapi bila kau masuk time tu lah bertimbun orang ramai masuk. dan bila kau perlu bantuan pekerja time tu lah pulak dia sedang layan customer lain. tadi siok-siok jak kosong. grrr





kadang-kadang aku ni pun pandai perasan yang aku ni pelaris kedai orang. HAHA!

7 comments:

*SiRibenMerah said...

setuju..
ko memang pelaris..
aku tunggu gambar memanah wehhh.
emailkan iyramutalib@gmail.com.

hilang topik wordless wednesday aku sbb gambar tuh x de.. ngeee~

jejaka anggun said...

wow. syabas!

vidadarisakura said...

riben:
iyra. jap2 nanti aku hantar. hehe


jejaka:
zzzzzzzzz

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah

kueh bakar said...

wah.
hebat kau.
ada offer kawin dengan anak tokey kedai tak?
ahaks

jedi said...

patut org kena pakat amik kau keje ni...wat pelaris...hahah

vidadarisakura said...

faiz:
iyala tu


kueh:
tiada. thankyou


jedi:
no thanks. haha