dupdupmyheart

Tuesday, December 6, 2011

IF I DIE YOUNG.

bos numbur 3 : "vivi, kau ada itu lagu if I die young ka? kasi download saya. macam siuk itu lagu kan?" nanana (sambil nyanyi-nyanyi)

saya : "ooo..ok.. haha"

bos numbur 3 : "kenapa kau ketawa?"

saya : "sebab bos TUA. tapi ada hati if i die young konon. hahaha"

bos numbur 3 : shilakakk.

-tamat-

13 comments:

*SiRibenMerah said...

aku duk humming lagu neh mcm scary pon ada.. haishh~

vidadarisakura said...

haha. jangan humming sangat. hish. palis-palis. hehe

*SiRibenMerah said...

teringat words montot is pan*** tuhh.. ngeeee!

palis-palis tuh apa pulak?

✿dazZdaEng✿ said...

jgn la jujur sgt vivi.. hahahahahah

vidadarisakura said...

riben:
haha. palis-palis tu lebih kurang simpang malaikat 44. haha


dazz:
ter-jujur. haha

karatz said...

lu ada berapa ratus bos?

vidadarisakura said...

akceli bos department lain. tapi oleh sebab 1 opis maka terbiasa lah kami. hehe

jedi said...

kekekekek....steady punye bos...

yg_indah said...

xdapat bonus la.

misya mialen said...

hahahaha.. mmg berangan jadi muda ba boss ko tu dik.hahaa. nia usai pan;D

vidadarisakura said...

jedi:
kira stedi la jugak. hehe



yg indah:
haa. bos ni salah satu punca teda bonus. grrrrr


kak misya:
haha. paling. aritu berabis dia suruh cari lagu tanak kampung sambil nyanyi2 semangat. haha

kueh bakar said...

boss itu telah tua..

sebab tu dia kata 'kalau'..

'kalau' itu sesuai pada akan datang..juga masa lepas.walau yang lepas bagai takde makna..

btw..lagu tu memang syok.

vidadarisakura said...

sampai aku terjangkit-jangkit nyanyi. hehe