dupdupmyheart

Tuesday, October 25, 2011

CERITA BANGAS.

walaupun kes 6-1 sudah reda sikit-sikit. tapi masih ada kipas-susah-mati-MU yang tidak puas hati sebab butthurt yang amat selepas dikutuk teruk-teruk dan bagi alasan-alasan punca kekalahan (berdasarkan status kawan-kawan aku lah). dan aku pun sudah muak dengan post-post yang emo gilak lebih kurang seperti berikut (selepas d edit) :

1. salah referee lah.
2. kamu team lain jangan menyibuk lah.
3. orang lain yang kalah orang lain yang membakar lah.
4. bagi peluang team lain menang lah.
5. team lain please shut up sebab kami sudah PUAS MENANG AND ITS TIME TO KALAH LAH.
dan sebagainya.


ok fine. team korang memang hebat dan puas menang. why not setiap kali sebelum game kamu wish ramai-ramai seperti berikut:


"MU TERUK! HARAP-HARAP MU KALAH TERUK GAME KEJAP LAGI! KITA SUDAH PUAS MENANG! GO MU!GO MU! WE LOVE MU!"


yalah, atleast kalau kamu kalah atau seri, orang team lain tidak lah meluat sangat. kesimpulannya, saling mengayam team kalah adalah perkara biasa. ah kamu bukan biasa kalah (kononnya), tulah pasal butthurt berlebihan. dasar anak manja. rilek sudahhhhhh. zzzzzzzzzzz

3 comments:

cik yuki said...

hehehe team ta biasa kalah ^^

karatz said...

cehh..tak puas ati tul la gua.asyik2 kutuk MU..MU tak salah,man city yang punya angkares..wakakakaka

vidadarisakura said...

cik yuki:
tu lah. anak manja. kalah sikit ribut 1 dunia. ;p


karat:
haha bengong.