dupdupmyheart

Thursday, September 22, 2011

SAMA NAMA.

tadi pagi ada makhluk tuhan mesej aku thru FB.

"saya ingat ini kau ooo. haha"



ini lah kan kalau ter-sama nama dalam FB. selalu kawan-kawan aku dari sekolah rendah sampai Uitm yang disconnect dengan aku akan search guna full name aku dekat FB. walaupun aku nda guna full name dalam FB tapi ada lah jugak tersangkut-sangkut profile aku keluar. tapi mesti diorang terkejut gila kalau profile orang ni yang keluar duluan dan sah-sah nama aku. pasti keluar gosip.


"OMG VIVI KURUS GILA SUDA SEKARANG! SIAP TAYANG NENEN!"


OKBAI!


er mata terpaksa dimerahkan untuk mengelakkan empunya badan tahu kewujudan beliau dalam entry ini. nenen? er nda apa kali, itu mungkin memang niat beliau.


sekian.


eh nenen tu tetek lah! zzzzzzzzzzz

14 comments:

*SiRibenMerah said...

vivi, nnt dia saman ko.. tatau!

karatz said...

oh..gua harapkan lu vivi yang ini

vidadarisakura said...

zzzzzzzzzzzzzzzzzz. haha

rafiq said...

panjang umur pandang vivi yang ni..

vidadarisakura said...

blah la ko. ;p

Pekerja Kontrak said...

omaigot....

misya mialen said...

astagaaaa...binggung tu org vi

kueh bakar said...

wwooOOOooooooooooOOOOoow!

vidadarisakura said...

boi:
zzzzzzzzzz


kak misya:
hee. sama nama jak bah tu. hee


kueh:
mengada! haha

jedi said...

wah....ko guna Dr Rozmey dua alam ke???ekekekeke

oranglidi said...

kalau lah itu kau...............................



kih44444..

Acid said...

vivi..kau ade bace komik? ade atu watak komik gune name kau. omg.

jejaka anggun said...

eh, napa profile aku ada dlm entry nih?

vidadarisakura said...

jedi:
rahsia. haha


oranglidi:
zzzzzzzzzz



acid:
ya la yala. bukan aku 1 orang jak yang bernama vivi di dunia ni. haha



jejaka:
zzzzzzzzzzz