dupdupmyheart

Wednesday, June 15, 2011

TEKAD.

rutin harian aku:

bukak intenet, bukak blog, klik NEW POST. lepas tu biar. lepas tu klik X. rehat. lepas tu bukak blog balik, klik NEW POST, lepas tu biar. lepas tu klik X. rehat. lepas tu bukak blog balik, klik NEW POST, lepas tu biar. lepas tu klik X. rehat. lepas tu bukak blog balik, klik NEW POST, lepas tu biar.


lepas tu fedap.


besok.


bukak intenet, bukak blog, klik NEW POST. lepas tu biar. lepas tu klik X. rehat. lepas tu bukak blog balik, klik NEW POST, lepas tu biar. lepas tu klik X. rehat. lepas tu bukak blog balik, klik NEW POST, lepas tu biar. lepas tu klik X. rehat. lepas tu bukak blog balik, klik NEW POST, lepas tu biar.



lepas tu fedap.


besok.


bukak intenet, bukak blog, klik NEW POST. lepas tu biar. lepas tu klik X. rehat. lepas tu bukak blog balik, klik NEW POST, lepas tu biar. lepas tu klik X. rehat. lepas tu bukak blog balik, klik NEW POST, lepas tu biar. lepas tu klik X. rehat. lepas tu bukak blog balik, klik NEW POST, lepas tu biar.



LEPAS TU FEDAP.



tapi harini aku betul-betul TEKAD mau update entry. SERIUS. kalau tidak SAYANGLAH BUFFERED EARNING I YANG BERATUS-RATUS TU. #sarcasm. ok nampak betul menipu dan nampak sangat TEKADNYA DI AWAL PAGI. bai!

13 comments:

rafiq said...

cis senang idop copy paste copy paste je.

penat bace satu satu tau..

cis senang idop copy paste copy paste je.

penat bace satu satu tau..

cis senang idop copy paste copy paste je.

penat bace satu satu tau..

vidadarisakura said...

cis komen copy paste. buang masa baca satu satu.cis komen copy paste. buang masa baca satu satu.cis komen copy paste. buang masa baca satu satu.cis komen copy paste. buang masa baca satu satu.cis komen copy paste. buang masa baca satu satu.cis komen copy paste. buang masa baca satu satu.

jedi said...

owh...ok...baek...

::FAIZ FARISH:: said...

u demam la haurie ni Vivi

karatz said...

hahahaha.last2 jadi entry..superb..

vidadarisakura said...

jedi:
gud.


faiz:
i owkeeyyyyyyyyy jewwwwwwwwww


karatz:
itu ketandusan yang teruk sudah tu. haha

Uchi kay-f @hmad said...

baguih bah tue..

sikit2 last updated jugak..

oranglidi said...

besok.


bukak intenet, bukak blog, klik NEW POST. lepas tu biar. lepas tu klik X. rehat. lepas tu bukak blog balik, klik NEW POST, lepas tu biar. lepas tu klik X. rehat. lepas tu bukak blog balik, klik NEW POST, lepas tu biar. lepas tu klik X. rehat. lepas tu bukak blog balik, klik NEW POST, lepas tu biar.

Pett Suhaimi said...

Bulan lepas aku baca. Minggu lepas pun aku baca. Kelmarin pun aku baca. Hari ni aku komen.ok vivi?

vidadarisakura said...

kf:
;)


orglidi:
aku post entri macam hari ni juga karang. haha


pett:
untuk pengantin baru SEMUAAAAAAAAAAAA BOLEH! HAHA

Roza Ami Nanomiya said...

berapa riban dah?

ciK LyndaWawa igUana said...

hahahaha......buffer earning aku masih tak jalan..bosan doh,,,,,

vidadarisakura said...

roza:
7 8 ratus ribu! #sarcasm



wawa:
abaikan. haha