dupdupmyheart

Sunday, April 10, 2011

BAWAH UMUR.

tadi kenduri doa selamat sempena nenek hajjah pergi umrah. lepas tu ikut la lepak dengan kazen-kazen aku yang bawah umur. lepas tu aku pun korek lah rahsia budak-budak bawah umur ni semua. siapa yang diorang suka. rahsia kazen-kazen bawah umur yang lain. ok fine! kecik-kecik lagi pandai main suka-suka sudah ok.


"hanafi ada GF!" <--sebut G.F ok!

"kak bb! aku tahu BF shasha!" <--ni kes bocor rahsia kazen-kazen yang lain.

"dulu aku suka adam. tapi haritu dia kenyit-kenyit mata sama perempuan lain.getek!" <--siap buat gaya kenyit mata lepastu marah.

"ada orang add aku di FB kak, lepas tu dia bawa aku COUPLE! aku nda mau, sebab dia gemuk!<--ni berabisan aku ketawa. siap sebut perkataan couple. hadoiiii

"dalam kelas aku kan kak, paling HEMSEM si adam, tapi dia suka orang lain"

"haritu ada orang bagi bunga, dia cabut bunga tepi jalan. malu akuuuuu"

dan banyak lagi lah.



sakit perut aku ketawa bila budak-budak bawah umur ni bercerita. kecik-kecik ramai peminat dan siapa hensem kena minat.hadoiii. upsr pun belum lepas. kalau aku dulu langsung tiada orang minat dengan aku.haha. tapi siap tahu sebut couple bikin aku ketawa gila. WEH-WEH KORANG. AKU PAHAM MAKSUD COUPLE PUN TIME AKU NAIK TINGKATAN. ITUPUN AKU BENGONG-BENGONG BILA KAWAN AKU EKSAITED CERITA ADA LELAKI BAWA COUPLE. AKU SIAP PIKIR HEBAT GILAK BUDAK LAKI TU AJAK KAWAN AKU NAIK KAPAL. habis cerita.

17 comments:

jejaka anggun said...

hehe... klaka lah ko nih...

::FAIZ FARISH:: said...

so kg.com la kau ni Vi.....

oranglidi said...

hahahha. pandai budak2 kecik tu. couple kunun.

getek tu ape?

FATI said...

ahahahaah aku bayangkan kau versi kecik cerita pasal cinta kat kazen kau yang besar

kau:" kak, ada orang bagi aku bunga. dia mahu bawak aku naik kapal"

hahahah kau lagi kelakar!

vidadarisakura said...

anggun:
budak2 tu lagi kelakar.sumpaaa


faiz:
KG la komen ko ni.haha


orglidi:
getek tu macam gatal/gedik/mintapuji.



fati:
hahaha. seronoknya naik kapal! padahal.haha

speckurosaklagi said...

kapal....terbaik....sapa nk naik kapal ngan aku??????

karatz said...

kapal?hahahahaha.lu ni sindrom down ke masa kecik?kahkahkah.

vidadarisakura said...

speck:
haha! sila2 cari orang yang mau naik kapal dengan ko.



karatz:
bengong.itu tandanya aku langsung x reti berKAPEL-KAPEL masa sekolah.haha

oranglidi said...

oo! aku igtkan apa tadi.

triple x malaya said...

kapal ke belon?

speckurosaklagi said...

viii ko tak nak naik kapal ngan aku ka????

rafiq said...

vi. jom kita naik kapel.

gamba kau ke tu vi? nampak macam budak2 juga.

vidadarisakura said...

orglidi:
;)



triple:
kapal la! belon tu sarawak. hee


speck:
no thanks. haha


rafiq:
jom sekepala. haha

speckurosaklagi said...

aku ditolakk huhuhuh...hahaha

vidadarisakura said...

haha

Tora Aman said...

klu umur 15,16, aku buli terima lg.. ni kenapa mcm terlalu bawah umur ni.. hahaha

Heidi Shafiq said...

kau yg ketinggalan vi..