dupdupmyheart

Tuesday, February 8, 2011

SUPPLY NOMBOR.

aku pergi pantry ambik air. macam biasa. pacik-pacik opis yang suka lepak depan pantry wajib ada. topik harian memang la pasal nombor-nombor-nombor-nombor EKOR. tapi ini hari lain sikit. siap buat formula. gila hebat. aku pun tengok la kejap. pening. aku pun mula cerita,

"pacik, minggu ni kan, ada balik-balik aku nampak nombor 1234 (contoh) limpas depan mata."

semua berenti menulis dan tengok aku.


"apa nombor tadi?"

"1234(contoh)"

automatik nombor yang aku sebut masuk dalam LIST-LIST-NOMBOR-EKOR-YANG-PERLU-DI-BELI-HARI-INI.


tembirang jak ada formula konon. haha


tapi sebenarnya kan, aku saja jak tipu pacik-pacik tadi tu. mau tengok reaksi diorang macamana. rasa bersalah la pulak. haha

12 comments:

jedi said...

nombor kau mesti naik hadiah sejuta suku....

VFN said...

jom beli..
hahaahhaaa

Pekerja Kontrak said...

bah apa itu nombor???

oranglidi said...

hahahahaa. xpa. biar je pakcik tu. suke sgt bernombor ekor. suh dia gi ngangkung le

vidadarisakura said...

jedi:
haha. kalau naik aku minta relod 10 ringgit jak. haha



vfn:
ayohhhhhhhhhhh.haha



boi:;
rahsia. haha

vidadarisakura said...
This comment has been removed by the author.
vidadarisakura said...

orglidi:
pacik ni lain agama ngan kita. mungkin halal kot,.hahaha

::FAIZ FARISH:: said...

cepat bg no tu, aku mau beli

Puan Capa said...

nak nombor..nak nombor...

yg_indah said...

ko minta la persen kalau nombor tu naik

oranglidi said...

oo.. gitu plak. haha

Kap said...

kalau aku minta topup plus big mac set besar.
hahah.