dupdupmyheart

Friday, February 11, 2011

HOBI : POTONG GAJI.

" vi.. ada staff mengadu dengan bosbesar kau potong gaji diorang "


jawapan: haha!


----------------------


hobi aku sekarang ni memang potong gaji budak-budak-kerja-bawah-aku. pandai mengadu dengan bosbesar aku potong gaji diorang. ingat aku takut. selama ni berapa kali aku bagi amaran campur peluang, tapi manja. malas cakap suda terus potong gaji. cakap aku kejam. tiada perasaan. hello. hari-hari otak aku sakit pikir masalah staff-staff yang bermasalah macam kau-kau-kau. ikut hati layak kena buang kerja. tapi ikut kesian bagi lah kau peluang.


tukang backup mangsa yang dipotong gaji : kak.. sedih betul diorang kena potong gaji.


jawapan : ok macam ni lah. gaji ko dengan si polan tu sama. kau penat-penat kerja mau mati 26 hari dapat gaji full. tapi si polan kerja 20 hari pun dapat gaji full. siapa patut sakit hati?


-----------------------


hai saya vivi. hobi saya potong gaji. sekian.

7 comments:

Puan Capa said...

sejak bila ada hobi

Atikah Honey Bee said...

hahhah...oklah tu...org mls bekerja mmg patut di potong gaji...

Heidi Shafiq said...

tak mau keja dgn kau..

::FAIZ FARISH:: said...

wah ko ni kira Bos la ni... Potong gaji org... hehe blanjala

vidadarisakura said...

capa:
sejak azali. kwangkwangkwang.

atikah:
oklah kali. hee


heidi:
kahkahkah.



faiz:
kuli bos ok! haha

DALIA NA ZA said...

vi.. ko keje HR eh? weih tade keje kosong ke tempat ko? aku nak apply ni. ha ha ha

jejaka anggun said...

hahah.. tahniah!