dupdupmyheart

Thursday, January 6, 2011

MC.

rasa macam mau ambik MC dua tiga bulan tapi gaji tetap masuk.



boleh kan bos??



orang lain boleh kenapa pula saya nda boleh. lalala

14 comments:

Puan Capa said...

boleh blah!

vidadarisakura said...

capa:
macam jak la ko tu bos aku.;p

::FAIZ FARISH:: said...

huhuhu ni kali ke brapa punya delete baru post kan?

vidadarisakura said...

astaga kedapatan. haha. aku mahu delete tapi terklik published. adoiii

ciK LyndaWawa igUana said...

sebab kamu lum beranak.huhuhu

DALIA NA ZA said...

vivi...kalau ko jadi aku punya boss....aku orang pertama akan apply...hhahaahaha...mesti best dapat boss cam ko kan ^_^V

vidadarisakura said...

wawa:
haha. tiba2.



dalia:
nonono. saya sangat kejam. haha

besi said...

budak comel..mesti bolehnya

BudAk hijAu said...

kau nak MC setahun pon boleh.meh aku kasi!

jejaka anggun said...

kalo ko bersalin, 3 bulan pun leh dapat. mampu?

speckurosaklagi said...

i like cuti tanpa sakit...tp gaji jalan...hahah

FARYN said...

ajak mas kawen cepat2.. hahaa

Heidi Shafiq said...

pegi buat anak cpt.. nt bleh dpt MC lama2..

vidadarisakura said...

LALALALAALA