dupdupmyheart

Friday, July 30, 2010

ENTRI SAKIT HATI.

kau sakit hati sama orang ni. sakit hati gilak. sangat.

sebab kerja.

kau nampak dan semua orang tahu dia makan duit company tapi dia sibuk cakap orang lain kasi rugi company.

kau nampak dan semua orang tahu dia tidak buat kerja apa-apa tapi sibuk cakap orang lain tidak buat kerja.

kau nampak dan semua orang tahu kerja dia yang patut dia buat tapi dia sorong sama orang lain, tapi kerja orang lain yang boleh menguntungkan dia boleh pulak paling dia buat.

tapi kau tidak boleh buat apa-apa. bos tahu dan semua orang tahu. serius bos tahu. serius. dan bos cakap "vivi, please fix it" fuck la! no komen!

ok. hari-hari gaduh dengan dia. gaduh mulut-gaduh mulut-gaduh mulut. lepastu cakap aku keras kepala-tidak mahu mengaku kalah. HELLO!CAKAP DENGAN CERMIN OK. fuck!fuck! aku fight benda yang betul. ko fight apa? benda yang kau buat-buat cerita. konon semua orang tidak puas hati dengan aku. dasar batu api.


banyak lagi-banyak gilak-kalau aku cerita semua for sure kamu sakit hati-serius sakit hati. dan kenapa bos masih simpan dia? bos cakap dia banyak pengalaman. fuck pengalaman! pengalaman kasi rugi company?pengalaman jual secret resepi chef sama orang lain sampai orang tu sakit hati lalu berenti kerja?pengalaman makan duit?pengalaman pinjam duit along-bos tolong bayar? SIAL PUNYA REMON. SIAL LA KAU.


aku tengah pikir macam mau balas dendam. bunuh? polis tangkap. pecah kereta?payah. santau?tuhan marah.

argh. harap-harap la aku tiba-tiba ada kuasa macam superhero-superhero yang ada di muka bumi ini. boleh jadi halimunan lepas tu pukul perut boroi dia. tapi di malaysia cuma ada cicak man n keluang man. lagi?ntah nda tahu. cicak man pun cicak man la. mana tahu boleh kurus. ok diam. bai.

Wednesday, July 28, 2010

AL-FATIHAH.

goodluck untuk semua orang yang sudah pergi.

tunggu kami.

kami lambat. sori.

Thursday, July 15, 2010

A-B-C TENGKORAK MATI.

ada seorang makhluk. sedang mencari rumah sewa. maka setelah sekian lama beliau merempat, akhirnya beliau terjumpa la rumah sewa yang pada firasat beliau sangat memenuhi citarasa. ok tipu. sebenarnya sangat desperate jadi terpaksa MAHU untuk menyewa dirumah tersebut.

"alamat rumah apa?"

"blok z tingkat 3"


ok. lalu makhluk tersebut pergi lah ke rumah tersebut.

blok A-

blok B-

blok C-

blok D-

blok E-

blok F-

blok G-

blok H-

blok I-

blok J-

blok K-

blok L-

blok M-

blok N-

blok O-

blok P-

blok Q-

blok R-

blok D-

blok T-

blok U-

blok V-

blok W-

blok X-

blok Y-

blok Z.

oh jumpa.
kemudian.

tingkat 1-

tingkat 2-

tingkat3.


OK FINE!SUDAH-LAH BLOK Z TERUS TINGKAT 3 LAGI.
GILA KAU?KAU YANG MEMBACA PUN SUDA PENAT TERCUNGAP MEMBACA APALAGI AKU SEBAGAI MAKHLUK PENYEWA RUMAH TERSEBUT.


SEKIAN.
-SI MANGSA-

Sunday, July 11, 2010

THE STUPIDEST QUESTION I EVER-

kemarin aku ikut rombongan meminang gelpren kepada kazen lelaki aku. ok. ini meminang anak dara orang yang baaaanyak sangat adat. adat itu adat ini. hantaran minta rm13000. campur adat rm360. semua rm13360. runding punya runding dapat kurang rm1000. jadi lah rm12360. itu belum campur lagi minta kerbau la, sapi la, dan sebagainya. ok fine. bagi kami yang anak-anak muda yang terpaksa ikut rombongan meminang ni rasa benda tu macam leceh. banyak songeh. dengan bertema-kan biar mati anak jangan mati adat. jadi kalau anak mati siapa mau teruskan adat? whateva la kan.


sampai rumah. post moterm la konon bersama mama aku.

"mak..macam banyak betul kan diorang minta. itu ini."

"ngam la tu, harga barang naik kan,banyak keluarga lagi mau kasi makan"

"aik..jadi mama setuju la pulak tu durang minta tinggi?"

"yala"

"jadi..karang karang kalau aku-KAKAKAKAKAAKAKAKA"


OK.AKU TIDAK SAMPAI HATI MAU KASI HABIS SOALAN AKU DAN DIAKHIRI DENGAN KETAWA. SUMPAH GELI GILA OK SOALAN AKU. STUPID. HAHAHA

Monday, July 5, 2010

RUN-RUN-RUN!



credit to tashya's ink

DASAR JERSEY FREE.

jersey argentina aku dapat dari anak johari. jersey brazil aku dapat dari bosbesar. dan kedua-dua jersey tersebut aku pakai taim perlawanan berlangsung secara live dari kafe-tempat-kerja. dan dua hari jugak aku kena kutuk gila-gila-pork.


"BUKA BAJU LA BIKIN LAP MEJA!"


shial. ada juga budak-budak-kafe-jagaan-ketika-kerja tidak dapat gaji ni karang.

Saturday, July 3, 2010

PENIRU.


bajet macam pandai membaca. becakap pun belum lepas. ceh.