dupdupmyheart

Monday, May 31, 2010

ADIK YANG TERPAKSA.



memang muka terpaksa habis lah!

KEK UNTUK AWAK.

dear kak diba,

hepi belated befday dan selamat menjadi tunangan orang. i lebiu. muah!



er...mungkin skill lukisan saya tidak berapa mengancam sangat. tapi boleh la bah kan? hee

Sunday, May 30, 2010

TERHARU.

aku bukak fesbuk ex-room-mate aku. dia suda betunang dengan boifren dia yang memang boifren dia time study lagi. apa yang bikin aku teharu aku nda sangka hubungan diorang sampai pergi alam pertunangan seterusnya akan ke alam perkahwinan. serius nda sangka. memang jodoh mereka panjang la.



ok ketidaksangkaan aku mungkin berpunca sebab kawan aku tu cantik, serius cantik dan comel dan lelaki kurang rupa sedikit. (ok aku minta maaf awal-awal kalau ayat aku mungkin kasar)




er...dan kawan aku tu jugak adalah sumber inspirasi untuk aku terima lelaki yang nda seberapa sangat ketika dahulukala. bukan mau cakap aku cantik ka apa. memang nda pun. tapi memang dari dulu asik lelaki nda hensem jak mau dengan aku dan selalu kena bahan " v.. ko ni no taste la." nasiiib kauu la vi.

Saturday, May 29, 2010

R-AWAK.

1. masih duduk dalam opis buat report seorang diri.


2. tempat berkerjaya sah selamat dan bebas dari hantu sebab sudah 2 hari berkerja berseorang diri tanpa gangguan seksual hantu mahupun pak guard.


3. tadi lunch free sebab anak bos bukan bos kawin hari ni.


4. sakit kencing sebab tidak berani pergi toilet.


5. bersiap-siap mahu balik sebab...semangat esok start cuti. tapi. report belum siap. dammit!

Friday, May 28, 2010

DEMI KERANA.

demi perkahwinan kazen aku yang akan berlangsung 1 minggu lagi, aku sanggup kerja di hari PUBLIC HOLIDAY (hari dimana ada orang lain pergi becuti bersama kawan-kawan), dan aku duduk-duduk satu orang dalam opis. dengan alasan,


"bos, minggu depan saya ambik cuti 1 minggu ok"


sekian.

BILA HILANG BARU MAHU CARI.

benci lah!


WWW.SUARA KETAWA YG LUCU SEKALI MP3.COM



macamana la kau tepikir website punya address macam ni. haha

kau lucu sekali la dik.


tapi,
SEKALI SAHAJA.

Monday, May 24, 2010

DEMAM ADIRA.

kepada budak jaga CC,



aku paham ko minat adira. tapi berapa kali sudah ko ulang-ulang lagu yang sama?



daripada,
customer ko.

Sunday, May 23, 2010

LEMAK BER-KRIM DISUKAI RAMAI.

OK MACAM NI. AKU TERIMA TAKDIR BAHAWASANYA AKU MEMANG MENUJU KE ARAH PERTAMBAHAN KEGEMUKAN. DAN MUNGKIN DITAKDIRKAN UNTUK GEMUK. TAPI STILL KENAPA ORANG-ORANG LAIN TIDAK BOLEH BELAJAR TERIMA KENYATAAN OF KETAKDIRAN OF KEGEMUKAN AKU? KENAPA MESTI TANYA SOALAN YANG TIADA JAWAPAN?


PLEASE LAH TERIMA KENYATAAN.


PLEASE OK.


AKU PUN TIDAK KISAH AKU GEMUK. YANG KAU KISAH KENAPA??

DEMAM TEKEK (VERSI DUIT DAN TEKEK)

sana sini cerita pasal tekek.
duit dan tekek.
"Eh!si AH BOI mau beli puluh ribu kalau ko ada tekek"
"Eh!si AH WONG mau beli ratus ribu kalau ko ada tekek"
"Eh!si AH CHONG mau beli $$$$ (nilai yang lebih tinggi dari ah boi dan ah wong) kalau ko ada tekek"

pandai up-up lagi tu amount dia. cerita juta-juta. cis. boring ok!jumpanya tiada pula.



dan kerana demam tekek juga kawan aku jumpa blog aku. cis. semangat lah kau ain!

...........................

KLIK SINI KALAU MAHU TINGU GAMBAR TEKEK.

Monday, May 17, 2010

PENING-ING.

aku pening dan bingung. adik aku baru abis form five mahu sambung belajar dkl. Suda register suma. tinggal jalan. ok aku bantah. bukan apa. sudahlah kos stadi mahal. aku nda yakin lagi budak tu boleh survive hidup kl. duh! sudalah budak tu jenis hati tisu. harap badan jak besar. karang budak-budak lain buli dia? kalau aku masih duduk shah alam macam aritu nda apa jugak. atleast aku masih boleh jaga dia. ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.



lepas?-tidak?-lepas?-tidak?-lepas?-tidak?




argh!

Saturday, May 15, 2010

MIM ALIF - LU. MALU.

kemarin aka hari sebelum hari ini. aku pun rajin la konon setting-setting "LIKE" untuk entry aku.



sekali baru aku perasan. kalau kau-peng-fesbuk like entry aku, ertinya masuk dalam fesbuk. gila kau. aku ni sudah lah pemalu. karang nda pasal-pasal orang-orang yang kenal aku tau blog aku. ndalah siok. terus bah aku remove "LIKE aka simbol BESTA" dari blog aku.


ok ok. serius aku ni pandai "memalu" jugak.



lalala

BOS CAKAP :

"vivi karang kalau mau kawin nanti cari lelaki kaya"


"ih sepa mau kawin?"


............



tapi..cakap senang la kan bos?

Friday, May 14, 2010

ORANG KATA MAKAN PISANG GORENG PANAS-PANAS KETIKA PETANG DAN HUJAN-HUJAN ADALAH SEDAP BAHAGIAN DUA.

ok hari suda petang, pisang goreng panas-panas suda beli.


duii
tinggal tunggu hujan jak lagi.
mana sempat sudah ni barang.
karang ter-malam.




lalala


.....................................................


PART SATU ADA SINI.

POLITIK DALAM OPIS.

memang kewajipan kali kan dimana-mana.
masing-masing puji diri-buat-kerja-betul dan orang-lain-buat-kerja-salah.



dan kau sebagai orang baru terpaksa diam-angguk-senyum-sengih-he-he.

Wednesday, May 12, 2010

TIPS MULUT SEKSI MACAM ANJELINA JOLIE DALAM SEKELIP MATA.

langgar sliding door kaler putih laju-laju.


lagi berkesan jika dalam keadaan tidak perasan sliding door kaler putih berkenaan sebenarnya sedang tertutup.


senang kan!



oh ya! pastikan juga keadaan pelanggaran menepati piawaian rupa bentuk mulut untuk mengelakkan separuh bibir sahaja yang menjadi seksi.
(erti kata lain, contoh ayat selepas kejadian:"eh mulut kau macam anjelina jolie la kalau tengok dari sebelah kiri")

sekian.

Sunday, May 9, 2010

KEPADA PUANMULIA.

saya berjanji.
mulai HARI IBU TAHUN DEPAN baru saya dapat bagi puanmulia hadiah di hari HARI IBU. SAYANG PUANMULIA SANGAT-SANGAT. MUAH.



dari,
anakmu yang kehabisan gaji lupa bajet hadiah hari ibu.

Saturday, May 8, 2010

ORANG KATA MAKAN PISANG GORENG PANAS-PANAS KETIKA PETANG DAN HUJAN-HUJAN ADALAH SEDAP.

ok hari suda petang, hujan suda turun.


duii.
ter-miss sudah beli pisang goreng panas-panas.
mana sempat sudah ni barang.
karang ter-malam.



lalala

DULU SELALU CAKAP DENGAN KAWAN - "HARI SABTU KERJA?BANGLA PUN TAHU CUTI LA BAI"

ok-ok. sekarang sudah paham perasaan kamu. dan paling celaka hari sabtu pun kena balik jam tujuh petang.





terima kasih la bos!

Thursday, May 6, 2010

UPDATE PASAL AKU.

berat tambah lagi 2kg. aku saspek ini buatan orang. yakin.

Sunday, May 2, 2010

MAAF-MUNGKIN AKU MEMBUANG MASA KAU-TERUS KAU KECEWA.

*kelik-kalau-kalau-mahu-tengok*


sorilah pacik!