dupdupmyheart

Friday, November 5, 2010

KEPADA SEMUA KAWAN-KAWAN LAMA. (ENTRY LOSER)

gila. serius aku rindu gila ni sama kamu semua. tapi aku ignore kamu ignore-ignore dan terus ignore.pura-pura tidak ikut perkembangan kamu. kalau dalam fesbuk kamu cerita pasal reunion ka gathering ka aku terus jadi silent reader. pura-pura tidak tahu. entah apa punya perangai aku ada ni. bila kamu upload gambar lama-lama, semua orang jadi eksaited.

 
"wah rindu"
"mana semua"
"ingat kah bla-bla-bla"
"eh mana itu?"
"bla-bla-bla"


dau bila ada yang cari aku, aku yang silent reader pula ikut mood kalau mau menghadirkan diri dalam cerita. semua masuk korum. semua eksaited. dan semua connected dan aku macam biasa jadi pasif. tidak kasi cukup korum.


kawan-kawan lama. sori.



mungkin aku ego mahu cakap yang aku rindu kamu.




mungkin.






ok fine. sebenarnya pasal aku gemuk. ada hak untuk bersifat malu dan sedikit loser.



end of discussion.

17 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

UOOOOOOOO MENGAPAKAH! AMALKAN DIET SEIMBANG ;)

.waniey jamaludin. said...

haha~kelakar lah.

*tp same lah kite..ai gemuk.malu lah~~

qishie said...

tengok sket gambar perut. ada berapa layer dah?

Kap said...

kau gemuk ke??? ;)

hiro said...

saya rindu awak.
awak gemuk.
sy kurus.
takpe.sedap pyuk2.

keh2..

p/s: dh masuk kaum ibu, nnt beranak anak cumil2 cm gua k.

lumut said...

eh jgn begitu..


jgn dihina org yg gemuk.
sebaliknya hina yg berperangai buruk.

mane lagi trok?

kwn skolah paling best kan??

ciK LyndaWawa igUana said...

oh..tidak gemuk..itu comel...

Haula Hati said...

vivi!!

aku rindu mau jumpa kau bah....
:(

sik pernah jumpa lgi sama kamu....

psssttt~ jom jumpa la vivi!!!
:(

speckurosaklagi said...

hohoho rindu sama u punya entry...

abaikan pasal gemuk...janji u sihat..

Linglung said...

gemuk2 sikit apa salahnya derr..gemuk2 pun kawan2 syg lagi beb..

jejaka anggun said...

heheheh... xper gemuk beb. bole jd bahan lawak.

Kuwe said...

dah boleh start tag friends dekat gambar sendiri, kat facebook.


dengan cara tersebut, boleh meningkatkan self-konfiden.



kehkeh.

gadisBunga said...

hahahaa!!!! aduii...walau gemuk tapi kiut. so, ckp je la kamu rindu mereka. :p

besi said...

vivi,,,tetap comel..stay cool

.rafiq. said...

ko dah bigest loser skg. tahniah.
aku rindu kau juga,

Fitrihadi said...

;)

vidadarisakura said...

;)