dupdupmyheart

Tuesday, November 9, 2010

KELAS.

aku ikut kelas graphic design secara FREE dan MAKANAN DITANGGUNG. dari pukul 6 petang sampai la 10 malam. boleh la jugak belajar basic sikit-sikit. belajar buat bendera malaysia la bulat-bulat la empat segi la dan sebagainya blablablablabla.


tukang ajar pun belum masuk lagi. nasib la PC ni ada intenet.





boring.





tukang ajar.. cepat lah masuk. supaya boleh makan free awal. eh rehat awal. lalalala

14 comments:

F A R Y N said...

on ym..
hahaaha

::FAIZ FARISH:: said...

haha, blh saya ikut?

.waniey jamaludin. said...

haha..sempat lagi tu

.ieLah. said...

wahh aku nak masuk gak vi!

vidadarisakura said...

faryn:
eleh ko offline.


faiz:
register la. free gilak.


waniey:
ngeee



ielah:
jom sabah. haha

Paan Ovrtd said...

Oi fix widgeo kau ni cepat sebelum aku tebas kepala sarol!

vidadarisakura said...

cemana setan mo off.mana aku tahu.

speckurosaklagi said...

nk join...tanya kat png kat mana nk regester....nk gak mkn free n ilmu freee....

ciK LyndaWawa igUana said...

boleh balik awal..hehe

Kuwe said...

aku nak join gak. tapi aku nak makan ja. malas belajar.

hentakbelipat said...

sempat lagi tuh.heehe

Pekerja Kontrak said...

makan ja???

Heidi Shafiq said...

kate nak kurus.. mane bleh asyik fikir pasal mkn.. :P

vidadarisakura said...

speck:
cari sendiri :P



wawa:
makan awal yg penting.haha



kuwe:
lebih kurang la kita tu.haha



hentak:
heeee



boi:
jadi???



heidi:
perut lapar ok.haha