dupdupmyheart

Thursday, October 21, 2010

BURUK MUKA.

kisah 1.

kau lama tidak jumpa kawan lama kau. bila jumpa, kau eksaited and happy gila sebab jumpa kawan lama kau sebab kau lama tidak jumpa kawan lama kau. dan lamaaaa kau tidak tidak jumpa kawan lama kau kenapa mesti ayat pertama keluar dari mulut kawan lama kau "vi... terlebih sihat kau ni!"


kau. terus buruk muka.



----------------------------------


kau pergi bank. kasi keluar duit guna cheque. kalau keluar duit guna cheque mesti tunjuk IC. kau bagi IC kau. sambil senyum-senyum tanda budi bahasa budaya kita. tiba-tiba kakak bank tekejut. "aik...oh dulu kurus."


kau. terus buruk muka.

20 comments:

Paan Ovrtd said...

Hahahahaha! Padan muka!

Budak Panjang said...

kurus ke, gemuk ke, dulu ke, sekarang ke, kau tetap buruk muka, vi :D

besi said...

vivi tetap comel......titik

vidadarisakura said...

paan:
mari muka kau.



ad:
eleh. jeles cakap la.



besi:
TITIK.
haha

Cik_Noor said...

:0 kena kuruskan badan laa nie

hihihihi

jNgan wat Muka

Puan Capa said...

dulu kurus ke????

vidadarisakura said...

cik noor:
buruk muka. bukan buat muka. hee

means macam senyum terpaksa. :)




puan capa:
hah. kurus macam model. kau ada?

kelisa_samudera said...

hahaha. time's changed. :P

gadisBunga said...

hahaha!!! lenkali sebelum diorg bukak mulut..vi kene cakap dulu, 'ye...dulu saya kurus'. :D

vidadarisakura said...

kelisa:
:)

Kyuubi said...

haha... bagitau diorg msa kau ambil gmbr tu kau sakit seminggu baru sembuh.,..skrg kau dah sihat... lala~

cik helena said...

terlalu banyak bezenya tu!hahaha

Heidi Shafiq said...

berenang smpai semenanjung.. confirm setel..

Ninaa Joy said...

-__-"

jahat betul mulut,

speckurosaklagi said...

biar org kata..pasni tak perlu buat muka teruk...k

oranglidi said...

mak aih.. buruk muka tu. igt kan ape tadi.

tampo je orang ckp mcmtu..

TUKANG KATA said...

vida kurus ke gemuk ke ttap cun apa..

kau skang nih single ke ebelebel?

:)

jejaka anggun said...

dah mmg ko buruk muke sebelum tuh pun kan?

ciK LyndaWawa igUana said...

hehehhee..
vivi comel apa..
=)

vidadarisakura said...

jejaka:
yala.ko la anggun.



wawa:
;P