dupdupmyheart

Tuesday, September 7, 2010

DUIT RAYA.

kemarin aku dapat DUIT RAYA dari supplier company aku. aku terus macam er- . kenapa?kenapa?kenapa mesti bagi? sudah lah dia bagi aku sorang jak. terus macam takut gilak aku. ya la. karang orang cakap rasuah ka apa. padahal sebenarnya tiada apa-apa pun.sampai aku message bos besar aku.

"bos, saya dapat duit raya dari 1 of our supplier. ok ka kalau saya terima?"

"ok. but don't tell others"


baru aku tenang dapat duit tu. ngee




BUT DON'T TELL OTHERS.
ok. aku siap buat entry. anggap jak la korang buta huruf sekejap.haha

6 comments:

F A R Y N said...

marilah share sama aku.. hahahaa

TUKANG KATA said...

DONT TELL OTHERS..

TGH CUBA NAK MENGEJA..

HAHAHAHAAHAHA..

Pekerja Kontrak said...

................................... whatever..............................

jejaka anggun said...

habisla lepas nih... mesti dorg suruh ko buat keje2 haram...

fndrocka said...

kami tak terlibat

speckurosaklagi said...

ko dah tua pun dpt duit raya??