dupdupmyheart

Wednesday, September 1, 2010

BAPAK. I NEED YOUR PASSWORD. PLEASE...

profile picture dalam fesbuk bapa aku ialah gambar beliau bersama adik aku yang paling bongsu tu. alaa si toyol tu la bah. dan paling aku nda tahan bila balik-balik bapa aku kena tanya oleh kawan-kawan beliau si riski tu ANAK KA CUCU. dan paling sandi juga bila kazen-kazen aku ikut menyampuk suruh aku kawin la dengan alasan aku anak paling tua. eyuw~ tunggu la umur aku 50 tahun. haha



rasa-rasa aku mau delete gambar tu. tapi aku lupa password facebook bapak aku. duh.

13 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

paling sandik ya?

hahaha~

aduyai~

mana ada tua sangat pun tu~

vidadarisakura said...

zara:
hee. sandi la jugak.ngee

::FAIZ FARISH:: said...

Bapak suda tukar tu Password....

sWeeT said...

sandik??

yeke? skrg adik u umo brp?
biasa lah tue, ada jugak kawan sy yg ada adik kecik lg walau emak bpk da umo 40-50. rezki tue!

Pekerja Kontrak said...

apa kaitan dengan kawin???

Ninaa Joy said...

Bapak kau dah asi hint tu .

Daya said...

adik ker tu?? cam cucu jew..
lama tu mau tunggu 50thn

speckurosaklagi said...

vii mau kawen..bapak ko muda lg la...

ciK LyndaWawa igUana said...

vivi kejelesan..cuba gamba ko ngan bapakko..entah2...dorang cakap ko ni bini muda bapak ko kot..hehehe

Kap said...

bapa kau punya jelingan boleh market lagi tu ;)

besi said...

vivi comel... tak payah la tau password ayahda awak tu..biar la

Uruchimaru @ kf said...

umur tua,tapi muke comel sak!

ok bah tue..!

jejaka anggun said...

haha. siaplah raya nnt. makin berbakul soklan yg sama kuar.