dupdupmyheart

Friday, July 30, 2010

ENTRI SAKIT HATI.

kau sakit hati sama orang ni. sakit hati gilak. sangat.

sebab kerja.

kau nampak dan semua orang tahu dia makan duit company tapi dia sibuk cakap orang lain kasi rugi company.

kau nampak dan semua orang tahu dia tidak buat kerja apa-apa tapi sibuk cakap orang lain tidak buat kerja.

kau nampak dan semua orang tahu kerja dia yang patut dia buat tapi dia sorong sama orang lain, tapi kerja orang lain yang boleh menguntungkan dia boleh pulak paling dia buat.

tapi kau tidak boleh buat apa-apa. bos tahu dan semua orang tahu. serius bos tahu. serius. dan bos cakap "vivi, please fix it" fuck la! no komen!

ok. hari-hari gaduh dengan dia. gaduh mulut-gaduh mulut-gaduh mulut. lepastu cakap aku keras kepala-tidak mahu mengaku kalah. HELLO!CAKAP DENGAN CERMIN OK. fuck!fuck! aku fight benda yang betul. ko fight apa? benda yang kau buat-buat cerita. konon semua orang tidak puas hati dengan aku. dasar batu api.


banyak lagi-banyak gilak-kalau aku cerita semua for sure kamu sakit hati-serius sakit hati. dan kenapa bos masih simpan dia? bos cakap dia banyak pengalaman. fuck pengalaman! pengalaman kasi rugi company?pengalaman jual secret resepi chef sama orang lain sampai orang tu sakit hati lalu berenti kerja?pengalaman makan duit?pengalaman pinjam duit along-bos tolong bayar? SIAL PUNYA REMON. SIAL LA KAU.


aku tengah pikir macam mau balas dendam. bunuh? polis tangkap. pecah kereta?payah. santau?tuhan marah.

argh. harap-harap la aku tiba-tiba ada kuasa macam superhero-superhero yang ada di muka bumi ini. boleh jadi halimunan lepas tu pukul perut boroi dia. tapi di malaysia cuma ada cicak man n keluang man. lagi?ntah nda tahu. cicak man pun cicak man la. mana tahu boleh kurus. ok diam. bai.

21 comments:

Rowena Chasez said...

wowowoooo...
relax vivi...
jgn marah2 bha...
(:

vidadarisakura said...

rilek suda ni.;p

Dora Tora said...

bos ko ni puuuuuunnn satu =_=
bah ilek2 ja.nti cukup masa lari pi tmpt len :p

Ninaa Joy said...

Wow ! Vivi dah marah .

vidadarisakura said...

dora:
ntah susa juga bos baik ni.


nina:
marah la kunun

F A R Y N said...

ko period ka?
haahahaa

fndrocka said...

hoho...marah betul kamu ni yer

yg_indah said...

maki dia cukup2 and resign.blik rumah tggu org masuk meminang.

speckurosaklagi said...

COOLL...
YEAHHH

CHANTIK BLOG...

jejaka anggun said...

marah betul entry nih.... sabar eh. bawak2 berwirid.

Uruchimaru @ kf said...

abislah si vivi sudah mengomel!

ciK LyndaWawa igUana said...

ilek vivi..ilek...


uyo..sudah setahun lebey berblogging akhirnya vivi tuko layout...=)


Saya yang baek hati,

✿LyndaWawa✿ =)

ciK LyndaWawa igUana said...

ilek vivi..ilek...


uyo..sudah setahun lebey berblogging akhirnya vivi tuko layout...=)


Saya yang baek hati,

✿LyndaWawa✿ =)

BeaN MorENo said...

bah adakah ko sudah kurus..kalau belom ko himpap saja sama dia kasi penyek...hak3

::FAIZ FARISH:: said...

hahaha u really funny....

besi said...

vivi comel... apasal blog mcm lain je..mana yg lama ni?

BuDakHutaN said...

bagi gambar dia ngan aku..
tiga hari pasti 'siap'...
headshot?
buang sungai?
tanam?
gantung di jambatan Tamparuli?
bakar kereta?

hehehe
cam pembunuh upahan la plak...

take it easy beb...
macam urang putih slalu cakap

sepandai tupai melompat
akhirnya jatuh jua...

DALIA NA ZA said...

vivi...banyak orang begitu bah...selalu kipas susah mati sama boss bah....cakap saja pandai bah...bikin kerja? haram jadah..
errr...situasi kamu sama seperti aku bah....aku selalu kategorikan orang sebegitu "mulut longkang"

("^_^) - dalia -

Jimi And Short Story About Dia said...

uish..makan duit company, apa lagi kumpul bukti repot kat boss la.

Pekerja Kontrak said...

kapoww

cik helena said...

vi rindu!