dupdupmyheart

Monday, July 5, 2010

DASAR JERSEY FREE.

jersey argentina aku dapat dari anak johari. jersey brazil aku dapat dari bosbesar. dan kedua-dua jersey tersebut aku pakai taim perlawanan berlangsung secara live dari kafe-tempat-kerja. dan dua hari jugak aku kena kutuk gila-gila-pork.


"BUKA BAJU LA BIKIN LAP MEJA!"


shial. ada juga budak-budak-kafe-jagaan-ketika-kerja tidak dapat gaji ni karang.

13 comments:

Cik Yuki said...

hahaha cian..ngee.~ itu semua sbb die minat kedua2 team t'sebut dn team tu kalah..haha

Hazzy Ishak said...

hehe

cik helena said...

tulah napa tak pakai jersey spain!hahaha

speckurosaklagi said...

germany...yeahhh

ciK LyndaWawa igUana said...

ko pakai jersi ape vi>

vidadarisakura said...

yuki:
hee.minat sebab pakai jersey.boleh?haha


hazzy:
hee


cikhelena:
xdapat free.haha


speck:
eleh!



wawa:
wawa aku tulis bahasa melayu la tu.adoyai.

Pekerja Kontrak said...

siapa anak johari tu???

besi said...

vivi comel.. hanya simpati saje ..bila tahu vivi comel kena kutuk sbb pakai baju team yg kalah...sabor je la..

vidadarisakura said...

boi:
anak fatimah.



besi:
tenkiu.haha

Pekerja Kontrak said...

siapa lagi tu...???

vidadarisakura said...

tim-ori

Uruchimaru @ kf said...

sume kalah.....

gox3 spain!

Tora Aman said...

yg penting semangat..haha