dupdupmyheart

Sunday, June 13, 2010

KEMAJUAN

riski bangun-bangun bukak mata terus pasang tivi.
channel kompom-kompom ter-auto channel kartun.
duduk atas kerusi,
samada terus baring sambil kaki bersilang,
lagak macam bos.
maju gilak la gaya duduk sekarang. tapi bercakap pun nda lepas lagi. macam orang babau pun ada.


maju memang maju. sampai remote control pun dia control.

"dik..kakak tukar tivi"

"NDAMAUUUUUUUUUUUUUUUUUU"

"dik..minta remote"

"NDAMAUUUUUUUUUUUUUUUUUU"
"NDAMAUUUUUUUUUUUUUUUUUU"
"NDAMAUUUUUUUUUUUUUUUUUU"
"NDAMAUUUUUUUUUUUUUUUUUU"
"NDAMAUUUUUUUUUUUUUUUUUU"
"NDAMAUUUUUUUUUUUUUUUUUU"


rasa-rasa jak aku mau buat video-dera-adik lepas tu bagi masuk dalam youtube.

15 comments:

Rowena Chasez said...

hhahaa...
lpas nie bgun lbih awl dri riski laa...
bru blh cntrol remote dia..
(:

Kuwe said...

buatlah ter-manual channel kartun. setel.

*SiRibenMerah said...

cayalah riski..
hehehehehe.. mmuahhhh pat ploh pat kali kat dia..

Uruchimaru @ kf said...

mcm tu riski!

uisk vv mo dera adik sendiri.isk2..!

besi said...

vivi comel... tak pe la, bagila dia tgk cartoon tu..ya

jejaka anggun said...

oke. teruskan. nnt bg aku link.

BeaN MorENo said...

bagus riski biar kakak ko makan hati lepas tuh kurus...hak3

naz said...

haha zaman dah berubah

dobot said...

hentak kat dinding je boleh.

Yern Ain said...

lawa lah. bikin panas punya adik.

Acid said...

ape susah. cabut je bateri remote tu.

Kap said...

rasuah lah apa lagi.
jawapan segala masalah.
koko krunch kotak besar satu.

Tora Aman said...

kunci ja cenel tu..waaakkakaa

Pekerja Kontrak said...

ui... dera2....

cik paro said...

wah..
vivi sudah mengeluarkan statement itu..
bahaya tu vivi!!