dupdupmyheart

Monday, June 28, 2010

DEAR MY SUGAR DADDY, MR NUFFNANG.

masa peng-awalan femes-nya aktiviti ber-nuffnang, saya buat bodo saja. eleh. apa benda la nuffnang ni. konon. tapi saya tengok. semua orang letak nuffnang and cerita pasal klik-me-please-supaya-i-dapat-duit. eleh. pasal duit la tu. sudah la saya jenis anti-pekara-pekara-register-lalu-dapat-duit-tapi-lu-mesti-bayar-dulu. jadi saya abaikan nuffnang. persetankan. konon.


lepas tu. entah macamana. saya tanya-tanya and usha-usha mereka-mereka yang bernuffnang. eh tidak perlu deposit duit bagai. just letak and selamat berblog. ok. diterima. since masa tu saya selalu banyak masa untuk update. lalu saya pun terpedaya lalu meletakkan nuffnang didalam blog saya dengan bantuan adik-intan-yang-comel-konon. (terpaksa reveal password dengan budak tu)


ok dengan ber-nuffnang, serius bukan pasal duit. tapi saya dapat tahu siapa usha blog saya. eh seronoknya. stalker meet stalker. sebenarnya-aku-pernah-stalk-blog-kau-ok-kantoi. dan juga boleh tengok trafik segala bagai. ok. say no to "klik-me-pleassse". saya tiada lah sampai buat perkara-perkara macam tu. kalau orang lain buat macam tu suka-hati diorang la. nda kisah pun. ok sebenarnya paling lucu bila tengok keywords yang unknown-search tapi ter-tiba-tiba ter-link dalam blog saya. ah lucu sekali.


ok-ok! motif entri sebenarnya adalah untuk berterimakasih kepada mr.nuffnang aka sugar daddy saya sempena memberi saya rm50. biarpun sikit saya terima dengan tabah. sekian terima kasih.

14 comments:

Cik Faeezan said...

wah.cngrtes dpt wang dari nuff.

ciK LyndaWawa igUana said...

bagus ko dapat rm50.aku nadai banyak tu....

intanurulfateha ❤ said...

.wahh da smpai 50 ke kakak ipar??
.tahniahhh
.dah bole buat bnje kawen tuhh ;D

naz said...

haihhh kaya sugar dady u jeles i haha

jejaka anggun said...

Dah berapa thn menghambakn diri dlm nuffnang br nak dpt rm50 nih?

vidadarisakura said...

faeezan:
haha.teda-teda ni.


wawa:
mati lama juga tu bah.



intan:
yala...ko tu sampai ratus-ratusan.haha



naz:
sugar mami yu pun kaya.



jejaka:
adalah lebih kurang 8-9 tahun

.waniey ninnie. said...

aku dapat 50sen
50 gak kan..


*ayat x nak kalah..hahah

.waniey ninnie. said...

aku dapat 50sen
50 gak kan..


*ayat x nak kalah..hahah

Uruchimaru @ kf said...

sda dpt duit ka? tahniah!

Uruchimaru @ kf said...

esok jgn lupe?

ade sumtink wrong hehehe
bha jgn mrh peace no war !!!

triple x malaya said...

belanje..

triple x malaya said...

ko jagan kedekot..

besi said...

budak comel..
camne nak masuk nufnag?

Yern Ain said...

dem. kedapatan la stalker ko ni.