dupdupmyheart

Monday, June 28, 2010

CAN YOU KEEP A SECRET?



baca review sini.


ok!ok! memang lama suda buku ni wujud. aku jak yang nda alert. serius best gilak.



can you keep my secret?
motif aku beli buku ni konon mau improve english aku. tapi still angkang ni! wadda! ok-ok. dan i wish ada orang macam jack happers pastu suka sama aku. wadda! macam budak-budak. cepat terpengaruh cerita novel. haha



shhh. jangan bilang sama orang tau.rahsia!

10 comments:

aku said...

ohoit saja nak mencapap aku ada semua buku sophie kinsella ni. the whole collection. mmg best.
tata :p

vidadarisakura said...

ok2. aku mau tambah koleksi lagi ni.hee

miss hav0c said...

yang ni kalau kau baca sumpah orang cakap kau gila sebab asyik gelak je time baca hahahaha best3 sangat suka!

c.i.k.a.m.i.e.a said...

saya suka SOPHIE KINSELLA.. karya die paling best stakat nie

Uruchimaru @ kf said...

ooo mo bljr sepiking rupenye..bgusx3

naz said...

besst kan. pernah baca tapi sekerat:)

aanz said...

awak..
nak pinjam boleh???
hohoo..
sy ske gak sophie kinsella punye buku ni
penah bc confession of shopaholic je..

vidadarisakura said...

miss havoc:
haha!betul2. ok i'm still dalam mood cerita tu. even suda khatam.haha




cikamie:
yeah!



kf:
tambah ilmu bah.hee


naz:
ok lah tu. lol



aanz:
confession belum baca lagi. heeee pasni mau beli la ni.

jejaka anggun said...

Same menarek ngan novel dr shaz johar x?

vidadarisakura said...

belia benci shazjohar.