dupdupmyheart

Wednesday, June 30, 2010

BOS SAYA BAIK HATI.

ok hari tu dapat tiket free dari company pergi tengok KOTA KINABALU JAZZ FESTIVAL. memang tekejut la. tiba-tiba dapat tiket free. puansekreteri cakap bos kena buat pen-derma-an since money raised from the kota kinabalu jazz festival is used to fund lalu beliau pun dapat-lah tiket-tiket segala. jadi..aku pun dapat la tiket free. haha. malas mau buat review segala. yang penting best. kamera memang tiada. gambar pun memang tiadalah jugak kan. paling-paling gambar ini jak la sebagai bukti pe-mergi-an.







oleh sebab hari pertama hujan lebat gila-gila, maka aku pergi yang second day jak lah. ok cukup lah aku cakap aku terhibur gilak dengan UMS BIG BAND FEAT DAYANG NORAINI, MOOD INDIGO FROM UK DAN ORGANAMIX (SINGAPORE/THAILAND) dan sekian terima kasih.

ok next.

tadi nampak flyers dalam ofis iaitu 5TH SABAH INTERNATIONAL FOLKLORE FESTIVAL organize by kementerian pelancongan, kebudayaan & alam sekitar Sabah.

untuk info klik 5TH SABAH INTERNATIONAL FOLKLORE FESTIVAL.

apa yang bikin aku tertarik sebab ni adalah culture dance. dari bulgaria, china, egypt, ghana, greece, indonesia, kazakhstan, latvia, libya, philippines, romania, saudi arabia, singapore, sri lanka, taiwan, thailand dan uzbekistan. (menurut flyer la. haha)

ok-ok walaupun tiket dia ada yang murah ada yang mahal. memang aku FOKUS tiket murah la kan. akan tetapi aku tetap berdoa. BOS BUAT LAH DONATION BANYAK-BANYAK AGAR BOS MENDAPAT REZEKI YANG MURAH DAN DIBERKATI-NYA DAN SEMOGA SAYA DAPAT TIKET FREE SEKALI LAGI. SEKIAN TERIMA KASIH.

10 comments:

Hazzy Ishak said...

agar vi dapat tiket free lagi

bspotgurl said...

so kenalah selalu berbaik dgn boss yea

cik helena said...

first time ko buat review vi!hahahaa

speckurosaklagi said...

mula3 kaata nk beli tiket murah...
ending nk tiket freee..

smoga vivi.................

hahahah

intanurulfateha ❤ said...

repot sama puan mulia yg anak die nk berpoya2!
hahahhaha!

Uruchimaru @ kf said...

pjg betul bha ko tulis entry nie..

eh ni sile view..

http://uruchimaru-kf.blogspot.com/2010/06/blog-review-bloger-vidadarisakura.html

besi said...

vivi comel.. masa tgk konsert sopan2 tau... tunjukkan kecomelan tu k...
heheheh

dotblogspotdotkom said...

ooo ini lah blog yg uruchimaru wat review tu.... uhuhuhu.. nice blog...

jejaka anggun said...

aku x rase bos ko akan dpt lagik tiket free ke apa. so bersabar jer lah ek...

vidadarisakura said...

jeles la tu.