dupdupmyheart

Wednesday, June 23, 2010

BELUM SAMPAI SEBULAN DUDUK KL - SUDA BERLAGAK.

aku mesej adik aku thru facebook.



ertinya macam jaga betul. (maksud aku jaga diri la tu)

pastu dia reply aku. siap slang KL.



tidak lama kemudian. chat.



haha. rasa-kan. malas layan. sambung kerja lagi baik.

22 comments:

naz said...

haha orang bandar. tempat u ada menara berkembar? tiada kan? haha

Hazzy Ishak said...

kelakor lah...
akak vi nak duit jugak

mirachantek said...

mahap la ye. tapi aku suka gelakkan kan orang yang macam lupa diri ni. huhu
mahap la ye..

si ninaa joyy ! said...

pui . haha

Paan said...

Sape lagi gemuk, kau ke adik kau? :DDD

.ieLah. said...

keji tau vi..sian adik ko..hahaha

yoro okino said...

nak duit gak kak..=P

*SiRibenMerah said...

sian adik dia..
vivi kan kakak yg baik..
hehehehe...cepat2..
tunjuk kasih sayang kat adik..

ciK LyndaWawa igUana said...

haha..jahatnya kakak....

helena's said...

tloglah sabaaa,,hahaha

handhalah ibnu kamil said...

uina vi, pantang tu aku kalau orang sabah cakap key el sama orang sabah.. lagi2 sama adik sendiri.. hahaha

qishie said...

vivi, sila jawab soalan paan.

Kuwe said...

hahaha.

pui.

Uruchimaru @ kf said...

kasian....!

besi said...

vivi comel... bagi la kat dia
cian dia.. bagi k

shakinah said...

hahahaha. adik kau main2 je tu vi oi

vidadarisakura said...

eh korang-korang..aku paham la adik aku main2. motip penceritaan sebenar, konon dia mahu be-slang kl. konon-konon versi main2. aku saja jak konon cakap dia belagak. adoyaiii.

yg_indah said...

aku nak jd adik kau.

Jet said...

Oh,your blog is very nice .I really like it ^^!



..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥.
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥


----------------------------------
Welcome to my websites : In there where have a lot of wallpapers, themes for desktop , for mobile and themes for media ^^!
http://9wallpapers.blogspot.com
http://theme4desktop.blogspot.com
http://theme4cellphone.blogspot.com
http://theme4media.blogspot.com
http://wallpaper4cellphone.blogspot.com

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

cam ner nak copy picas cenggituh..??
kite tol2 x pandai arh..
comment2 dr fb or ym..
x tau camner nk copy masuk lam blog..
plz..
http://thecrowzynzr.blogspot.com

speckurosaklagi said...

vivi

nk duit jgk...

shax said...

haha.tau la kau main2.adoi