dupdupmyheart

Wednesday, May 12, 2010

TIPS MULUT SEKSI MACAM ANJELINA JOLIE DALAM SEKELIP MATA.

langgar sliding door kaler putih laju-laju.


lagi berkesan jika dalam keadaan tidak perasan sliding door kaler putih berkenaan sebenarnya sedang tertutup.


senang kan!



oh ya! pastikan juga keadaan pelanggaran menepati piawaian rupa bentuk mulut untuk mengelakkan separuh bibir sahaja yang menjadi seksi.
(erti kata lain, contoh ayat selepas kejadian:"eh mulut kau macam anjelina jolie la kalau tengok dari sebelah kiri")

sekian.

24 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hahaha padan muke! ;p

LORD ZARA 札拉 said...

sakit la woit~

hahaha~

Shahrul Tanaka Safeai said...

eleh vi.

vidadarisakura said...

intan:
pahal. bukan saya. bukan saya. haha




zara:
taupun sakit. nda dapat tutup mulut suda ni sbelah.haha



saruk;
eleh kauuuuuuuuuuuuu.

joegrimjow said...

macam cerita diri sendiri je ni
kekeke

vidadarisakura said...

lalalalalaa



hee

Hazzy Ishak said...

rasanya dah tak payah guna tips tu sebab bibir ku memang sentiasa seksi

ahaks

jejaka anggun said...

bangang la. hahah.

princeduyong said...

haha...bagus idea tu...

vidadarisakura said...

hazzy:
ok. jika ingin lagi seksi bole cuba.hee


jejaka:
ko?haha



princeduyong:
haha.sila try.

naz said...

agak kejam tapi boleh jadi haha

vidadarisakura said...

naz:
ayoh prektik.

.ieLah. said...

seksi okiess..i like.haha

piqaiqapiqa . said...

HAHAHAHAHAHAHAHAAH awww hot gitu

Nurulhana Bunga Nordin said...

kejam bah....

speckurosaklagi said...

nk tgk pix vii mulut dari seblah kiri mcm agelina jolie,,,

:)

putera aftus said...

wow.. besnya.. mau try nt.. keh3..

::dazlaila:: said...

hahaha.. tp kan klu kene geget dek nyamuk pon mulut leh seksi.

Pekerja Kontrak said...

"langgar sliding door kaler putih laju-laju."

bukan sliding door ada cermin yg lutsinar ka???

*SiRibenMerah said...

ko langgar pintu tuh??
aku tau....

.rafiq. said...

kau buat la.. mesti sexi aww..

BudAk hijAu said...

hahahahah...ko lngar sliding door mane weh???

Kuwe said...

Lama aku jadi silent reader. Tiba rasa nak komen.


sebab. Nak bagitau mulut i sexy jugak u~ auw.


Tak lupa. Padan muka.

vidadarisakura said...

ielah:
seksi tapi sakit doh.haha




piqa:
hot sangat-sangat.



bunga:
hee. long time no c u.hee



spek:
duiiii. matila.haha



putera:
sila la terai.




daz;
haha. betul2.




boi:
eleeeeeeeeeeh.




riben:
manada!haha




rafiq:
ko la!




budak hijau:
manada..bukan aku.hahahaa



kuwe:
eleh kauuu.