dupdupmyheart

Sunday, May 30, 2010

TERHARU.

aku bukak fesbuk ex-room-mate aku. dia suda betunang dengan boifren dia yang memang boifren dia time study lagi. apa yang bikin aku teharu aku nda sangka hubungan diorang sampai pergi alam pertunangan seterusnya akan ke alam perkahwinan. serius nda sangka. memang jodoh mereka panjang la.



ok ketidaksangkaan aku mungkin berpunca sebab kawan aku tu cantik, serius cantik dan comel dan lelaki kurang rupa sedikit. (ok aku minta maaf awal-awal kalau ayat aku mungkin kasar)




er...dan kawan aku tu jugak adalah sumber inspirasi untuk aku terima lelaki yang nda seberapa sangat ketika dahulukala. bukan mau cakap aku cantik ka apa. memang nda pun. tapi memang dari dulu asik lelaki nda hensem jak mau dengan aku dan selalu kena bahan " v.. ko ni no taste la." nasiiib kauu la vi.

24 comments:

naz said...

ahahaha cinta dari hati lah tu baguss

jejaka anggun said...

sian ko kan... sabar eh...

vidadarisakura said...

naz:
hee. yup.



jejaka:
kesian dengan aku pulak.tiba2.haha

triple x malaya said...

sampai tua ar kau menjanda..haha

Kuwe said...

Hai. I tak hensem.

Boleh? ;)

F A R Y N said...

ko jgn curang dengan Malaysia AirlineS...hahahahaaa

eiza in the house.. said...

sabar jerk la vi..
nanti ada yg datang hencem tu kat ko..

vidadarisakura said...

triple:
amin..



kuwe:
hai,
shuh!

boleh?



faryn:
hahaha.setaannn




eiza:
hahaha!apahal. bukan aku harap datang pun si hensem dekat aku.haha

Jantan Keparat said...

hahahahah....
sabar je lew...

speckurosaklagi said...

vii..

spec ensem tak???

dobot said...

haha. terima apa adanyaa :)

vidadarisakura said...

jantan:
heee



speck:
errr...mau yang tipu ka jujur?haha




dobot:
haha. terima kasih.

.rafiq. said...

orang hensem dapat buruk. orang tak hensem dapat comel.

vidadarisakura said...

rafiq:
abis tu lu dapat apa?

cik paro said...

sesiape pun ble vii..
yg pntg jodoh..

vidadarisakura said...

ya tu la. jodoh.

bspotgurl said...

ehh, kamu memang lalu cantik pun :)

Uruchimaru @ kf said...

cinta sejati kwn ko bah tue..!

helena's said...

sama je macam aku vi.hahahah!

vidadarisakura said...

bspotgurl:
hee.manada.




kf:
yup



helena:
haha.gimme 5!

besi said...

vivi comel bila pula?

Pekerja Kontrak said...

jadi......???

speckurosaklagi said...

viii...

jujurr....

vidadarisakura said...

besi:
bila apa?
haha



boi:
jadi-jadian.haha




speck:
no komen.haha