dupdupmyheart

Saturday, May 29, 2010

R-AWAK.

1. masih duduk dalam opis buat report seorang diri.


2. tempat berkerjaya sah selamat dan bebas dari hantu sebab sudah 2 hari berkerja berseorang diri tanpa gangguan seksual hantu mahupun pak guard.


3. tadi lunch free sebab anak bos bukan bos kawin hari ni.


4. sakit kencing sebab tidak berani pergi toilet.


5. bersiap-siap mahu balik sebab...semangat esok start cuti. tapi. report belum siap. dammit!

6 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

Vid, tengok belakang tu~

jejaka anggun said...

Haha. Same la kite bekerja semlm ngan ari nih.

Uruchimaru @ kf said...

slmt bercuti....!

.rafiq. said...

ape maksud r-awak?

qishie said...

kenduri adik bos ada ulat mulung tak?

vidadarisakura said...

zara:
for sure la teda apa2 sebab aku dirumah..haha



jejaka:
gimme 5!



kf:
tq




rafiq:
rawak la



qish:
giuk pun ada.