dupdupmyheart

Friday, May 14, 2010

POLITIK DALAM OPIS.

memang kewajipan kali kan dimana-mana.
masing-masing puji diri-buat-kerja-betul dan orang-lain-buat-kerja-salah.



dan kau sebagai orang baru terpaksa diam-angguk-senyum-sengih-he-he.

17 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.itu di kira makan gaji buta
.kakak ipar tak jadi
.sila berhenti kerja
.kalau tak, di kira subahat!
.HAHA!

vidadarisakura said...

manada subahat. dengar-diam-angguk-senyum-sengih-he-he.

jane said...

AKU BENCI SENIOR2 YG BAJET BELAGAK


ARGHHHHHHHHHHHHHH

joegrimjow said...

he-he-he

vidadarisakura said...

jane:
aku punnnnnn.hee



joe;
apa he-he.

Pekerja Kontrak said...

kasi iya ja....

vidadarisakura said...

iya

TUKANG KATA said...

saya ingat blog anda open for readers jer..hehe

rupanye tak..

hmm..politik dalam opis satu fitrah..politik bodek bos lagi dahyat..boleh menimbulkan tsunami..

:)

vidadarisakura said...

eh memang open for readers lah. tapi tp tutup kejap. ada masala.haha

helena's said...

ko keje kat mana pulak ni vi..

ehy berapa juta kali nak cakap aku rindu ko.hahahaha

syahira ariff said...

orang baru
biasala
jangan dibuli di tempat kerja baru dahla
hehehe
=]

vidadarisakura said...

helena:
lainkalia sepa cakap rindu aku, aku cas. rm10 satu kali rindu. kompom kaya.haha




syahira:
haha. kempunan la org mau buli aku.

yg_indah said...

ko masuk parti mana?

princeduyong said...

orang lama ke...baru ke...kalau leh jadikan kawan sekepala...aman dunia..

vidadarisakura said...

yg indah:
parti befday.haha



prince duyong:
betul.

KAKI MERAPU said...

hahahaha...itu perkara bese tu vi...politik dalam opis lagi dahsyat politik kat luar...

kalau kipas bukan kipas gitu2...dah rasa macam aircond...wakakakaka...KIPASSUSAHMATI betul...

vidadarisakura said...

haha.pengalaman la tu.