dupdupmyheart

Monday, May 17, 2010

PENING-ING.

aku pening dan bingung. adik aku baru abis form five mahu sambung belajar dkl. Suda register suma. tinggal jalan. ok aku bantah. bukan apa. sudahlah kos stadi mahal. aku nda yakin lagi budak tu boleh survive hidup kl. duh! sudalah budak tu jenis hati tisu. harap badan jak besar. karang budak-budak lain buli dia? kalau aku masih duduk shah alam macam aritu nda apa jugak. atleast aku masih boleh jaga dia. ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.



lepas?-tidak?-lepas?-tidak?-lepas?-tidak?




argh!

19 comments:

F A R Y N said...

aku boleh jagakan...ahahah...
soh puan mulia kasi elaun bulanan sama aku...ahahahaha

azman said...

xnk topup ke

shamyl said...

lorrrrr.... lepaskan je dia. baca perasaan hati dia plak.. kalu kita xyakin kat dia yg dia boleh survive, mesti dia kecik hati.

Pekerja Kontrak said...

lepas ja bah bos...

naz said...

beri peluang diia merasa hidup

BuDakHutaN said...

hehehe... lama2 jadi kental jua dia bila sudah di sana tu...bgtau jak suruh carik pren2 yang bagus2...yg jahata jgn, nakal bleh... hahaha

ala, sama gak macam ko dulu tu... musti mem (pn Mulia) risau tu time kan

besi said...

vivi comel.. kadang2 kena percaya kat adik vivi tu,,, bila lagi nak tempuh dunia?

aku said...

baiknya kakak ni. bagi je la dia pergi. nnt sampai bila2 pun hati dia cam tisu.
duk sana lama2 pandai sendiri la dia. bukan budak2 lagi tu

Kuwe said...

laki perempuan?

Yern Ain said...

tinggal jln ja?
skrg baru la ko mo sibuk kn?
time pilih tmpt bljr napa ko x sibuk?
haha

klu sy, sy x kasi lepas oh.
lain la klu suda kerja
lelaki lain ba.

jejaka anggun said...

biarla dia nak duk KL. dia pun nak gak merasa jadi org bandar.

*SiRibenMerah said...

alaaa..
bagi je dia gi.. x baik tau underestimate adik sendiri..
jgn penting diri sendiri..
kau biar dia survive sendiri...
sampai bila nk bg dia jd hati tisu...

eiza in the house.. said...

kasi saja la...akak dia kan ada kat sini..he3

Nad said...

ko nasihat je die bebaik vi... bg die skongan moral ke bg die tips ke nak survive, kang halang2 pun buatnye die smangat sgt nak gi dah, ko xbg lak, patah smangat budak tu kang susah gak.

ayampinko said...

lepas jer..kat sini kan ramai kengkawan nko..kitowang boleh tolong tengok2 kan..

YucIkA said...

xpe..nnti lama2 dia da terbiasa n pndai bwk diri..biar dia bdikari sket..

cik paro said...

lepas ke jela..
bagi die hidup berdikari..

akizaki said...

lepas je...abg aki ade...haha

vidadarisakura said...

whateva la kawan2. terpaksa la belajar percaya kepada adik sendiri lepas ni.