dupdupmyheart

Saturday, May 15, 2010

MIM ALIF - LU. MALU.

kemarin aka hari sebelum hari ini. aku pun rajin la konon setting-setting "LIKE" untuk entry aku.



sekali baru aku perasan. kalau kau-peng-fesbuk like entry aku, ertinya masuk dalam fesbuk. gila kau. aku ni sudah lah pemalu. karang nda pasal-pasal orang-orang yang kenal aku tau blog aku. ndalah siok. terus bah aku remove "LIKE aka simbol BESTA" dari blog aku.


ok ok. serius aku ni pandai "memalu" jugak.



lalala

9 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.doang tatau ke kakak ipar ade blog?
.hahhaha

piqaiqapiqa said...

hahahaha apela akak neh haha

.rafiq. said...

ape kabar vivi?

Pekerja Kontrak said...

dududududududdudududud

ciK LyndaWawa igUana said...

camna kamu buat tu aaa

dobot said...

perasan!

Rowena Chasez said...

pemalu ka???
heheheeee..

Kuwe said...

Kehkeh.
Pemalu kononn.

cik paro said...

baru tau si vivi ni pemalu..
hehehehe..