dupdupmyheart

Sunday, May 23, 2010

DEMAM TEKEK (VERSI DUIT DAN TEKEK)

sana sini cerita pasal tekek.
duit dan tekek.
"Eh!si AH BOI mau beli puluh ribu kalau ko ada tekek"
"Eh!si AH WONG mau beli ratus ribu kalau ko ada tekek"
"Eh!si AH CHONG mau beli $$$$ (nilai yang lebih tinggi dari ah boi dan ah wong) kalau ko ada tekek"

pandai up-up lagi tu amount dia. cerita juta-juta. cis. boring ok!jumpanya tiada pula.



dan kerana demam tekek juga kawan aku jumpa blog aku. cis. semangat lah kau ain!

...........................

KLIK SINI KALAU MAHU TINGU GAMBAR TEKEK.

11 comments:

naz said...

makan ubat haha

vidadarisakura said...

haha. baik ko cakap makan tekek.

bARdbOO said...

tekek tu ape

*SiRibenMerah said...

tekek tuh apekah???

F A R Y N said...

tekek tu anak tekak ke?
hahaahahaa

F A R Y N said...

ha..baru nampak entry lama ko..

aku pun nak cari tekek la..
hahahaahaa

Uruchimaru @ kf said...

tekek tu haper?
*garu kepala......

vidadarisakura said...

everibadi. tekek tu seperti cuba klik link yang aku bagi.hee

jejaka anggun said...

Tekek tu tetek kan? Lucah ah dia nih!!

vidadarisakura said...

sepak kaarang kauuuu

Uruchimaru @ kf said...

oooooo tahu sudaa,,cicak besar rupenyer!