dupdupmyheart

Saturday, April 24, 2010

SITUASI PALING KEJAM YANG PERNAH SAYA ALAMI SEPANJANG HIDUP SAYA.

hari jumaat. dapat CEK pagi-pagi moning.

kerja.

gaji

gaji

gaji


kerja.


jam 3.30. lari-lari pergi bank. tepat pukul 3.59 petang bersamaan dengan hari jumaat yang ber-esok-kan hari sabtu dan ber-lusa-kan hari ahad juga bersamaan dengan hari cuti bagi bank-bank, berdiri tegak di depan pintu yang suda separuh tertutup of alliance bank. runding-runding pun nda guna.


so?


tanya apa lagi. senang cakap la. umpama kata pepatah.

"ikan depan mata, tapi kucing teda gigi, jadi, teda lah makan'



rasa macam mau bakar cek tu pun ada.
sekian.



BELIA BENCI PAKGUARD SKEMA!

13 comments:

budakhitam said...

bank di kedah, kelantan dan terengganu open la esok.. =P

vidadarisakura said...

budakhitam:
jangan sampai aku bakar bank dekat sana.
;p

miloicekaw1119 said...

cek tu bagi kat aku..
biar aku yg tolong ambikkan duitnya..
huuhuhuhu

F A R Y N said...

soh bapa kau jadi ah long dulu...hahahaa

vidadarisakura said...

milo:
aku suda bakar.haha



faryn:
bapa aku cakap gaji ah long rendah. xbest.haha

jejaka anggun said...

sabar yer... apa kata ko pura2 jadi org buta. satu malam boleh dpt seribu kalo ko mintak singgit sorang kat kedai makan.

vidadarisakura said...

baik ko suruh aku rompak bank. terus kaya.

ciK LyndaWawa igUana said...

comel..hehehe

joegrimjow said...

inagt nak komplen kat sape???

.rafiq. said...

belia juga benci pakgad nakal.

vidadarisakura said...

wawa:
apa yg comel. aku buat muka ganas tu masa tu.haha



joe:
ingat-ingat la.haha


rafiq:
belia benci rafiq

.rafiq. said...

belia benci wanita lembab.

vidadarisakura said...

nasib baik aku xlembab. nda la terasa. booooo!


ni nasib baik aku potong cerita. punca aku datang lambat p bank pun oleh lelaki. shial.


BELIA BENCI LELAKI LEMBAB DAN SKEMA