dupdupmyheart

Monday, March 1, 2010

PANTANG.

aku pantang time aku tidur tiba-tiba bunyi telefon.
suda lah bangun mengejut.
sambut telefon tapi tidak sempat.
mau miskol back tapi teda kredit.



sakit kepala tau!



pekara-pekara begini la bikin lapar.
grr.

22 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.alasan mau makan lepastu bising seluar x muat ;p

ciK LyndaWawa igUana said...

weh..bunyik henpon leh wat ko lapr ka.....hehehe..meh cini kasik no..aku miscal..

::FAIZ FARISH:: said...

Sila Percaya, Vivi memang kuat tidur dan makan. Kalau ndak percaya, lihatlah Drumstik dia yg macam fara fauzana... ops. Larikkkkk.....

Acid said...

sile buang henset anda.

sekirenye hendak menjadi kurus.


tips ditaje oleh syarikat henset norkiah dan anak2.

joegrimjow said...

miss call pon bleh lapa?
haha
pelik2

~0~ said...

ko mmg slalu kebulur padahal...hahahah

oranglidi said...

aku call la.

KAKI MERAPU said...

hahahaha (ini aje mampu aku taip vi)

vidadarisakura said...

intan:
kalau x makan karang mati.sepa tanggung?
haha


wawa:
pening kepala la bikin lapar.




faiz:
mau kena sepak?



acid:
tolong taja saya seumur hidup.bole?





joe:
pening kepala la bikin lapar. entri pendek jak kut.




o:
tet!betul.haha



orglidi:
call la.hahaa



kaki merapu:
hee(ni jak aku mampu reply)

piqaiqapiqa . said...

hahaha perkars2 gini la bikin lapar-mau-makan-spageti

helena's said...

ehh ape kene mengea bunyi telepon ngan bunyi perut ko vi?




hahahahahahaa!

vidadarisakura said...

ewah2 befday gerl.hee

vidadarisakura said...

helena:
sebab sakit kepala la jadi lapar.duiii

miloicekaw1119 said...

pantang aku baca blog kamU!!

triple x malaya said...

tu makne nye bile kau buka je mate ingat makan,kesimpulan pantang celik mate mesti lapar..

*SiRibenMerah said...

ko mkn tepon je...
pastuh sume masalah settle..

aloy_paradoks said...

jom makan..

Shahrul Tanaka Safeai said...

patut la gemuk

jejaka anggun said...

aku pantang masa sunat dulu jer.

BuDakHutaN said...

eleeeh.. padahal si vi yang kasi timer tu fon supaya bunyi malam2... supaya dia bulih pigi momom di dapur...
teda orang kan..jadi bolehlah sentap!

Lifesaver said...

alasan mau makan?

vidadarisakura said...

pantang aku bukak ruang komen.

haha


ok malas mau reply suma.
haha