dupdupmyheart

Thursday, March 4, 2010

MISI KUMPUL DUIT KAHWIN.

eh salah!maksud saya kumpul duit untuk tengok KAKAK kesayangan saya kahwin.hee


(omaigod. rindu gilak time ni)


omaigod. aku cuma ada masa 7 bulan lagi. gila kau. ingat murah tambang pegi KL tu. biarpun bakal tunangan/bini orang tu beriya mau sponsor. tapi no no no. biarlah kali ini aku berdikari mencari duit sendiri. haha


dengan terniatnya misi yang dinyatakan, aku nda kisah dengan apa kerja yang akan aku buat lepas ni. kompom la bah halal. biarlah start dari bawah. manatahu buli karang aku cerita sama cucu cicit aku "DULU NENEK SEORANG YANG HEBAT. SEMUA KERJA NENEK BUAT. NENEK BUKAN PEMALAS MACAM KAMU NI. PERANGAI SEPA LA KAMU IKUT NI..GRRR"



er..sebenarnya kakdiba akan bertunang bulan 5 dan berkahwin bulan 10. tapi aku suda kecoh awal-awal. EKSAITED OK BILA AKU DAPAT BERITA NI! haha! kepada sesiapa yang kenal beliau. marilah kita mendoakan kebahagian beliau. amin.


okla!okla! akhir sekali, aku mau link blog kak diba tapi malangnya beliau suda terlupa password beliau. eleh!!!

34 comments:

Shahrul Tanaka Safeai said...

lu bila lagi?sponsor geng setan utk kesabah.

vidadarisakura said...

haha! suruh ad la sponsor. dia kan suda jadi artis. haha

*SiRibenMerah said...

waahhh..
ko kumpul duit skali utk majlis aku nnt...

vidadarisakura said...

riben:
ah!ko kena sponsor aku.haha

jejaka anggun said...

ko jadik nelayan.... x pun penunggang kuda padi. ko org bajau kan?

vidadarisakura said...

jejaka:
keja aku jadi hantu balan-balan. pastu aku p tempat ko. supaya ko mati ketakutan. macam?

shakinah said...

eksaited nya!
nanti ada makanmakan kan?
jemput aku!

vidadarisakura said...

shakinah:
eh!majlis tu dah kensel.


haha

ber_u_wang said...

bila maw kawen vivi ..jangan ko lupa aku

vidadarisakura said...

beruang:
nah kan!ko c atan.

oranglidi said...

ak plak yang tiba2 eksaited

joegrimjow said...

apsal entry kali ni panjang?
lalala~

shakinah said...

kedot.kedot.kedottt..



ehh silap..
kedekott.kedekott.kedekott.


tetehehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.kakak bile lagi? ;p

Baby HeL said...

nanti dapat jumpe kiteowg..hakkkk....

ciK LyndaWawa igUana said...

hehehe..ku ingat ko yng nak kawen..hehe

speckurosaklagi said...

tuh pix sapa?

Aus MeLankoLik said...

vivi ,
kau bila lagi ??
hahahak .

.rafiq. said...

eh sama pulak kakak aku kawin bulan 10. pakej sekali dengan kakak aku lah.

~0~ said...

kau bila lagik mau kawen???

ayampinko said...

datang umah aku sekali ek.. lama tak jumpa nko..

Lifesaver said...

diba nak kawin.OMG!!!bestnya!!!dia akan join club aku

vidadarisakura said...

orglidi:
eh. ikut2!haha




joe:
hobi.haha



shak:
apa?apa?apa?




haha




intan:
bila apa?haha




babyhel:
heeee. malu ok.haha


wawa:
manada.haha



spek:
kakak tuh lah.hee



aus:
bila apa?
bila mau sepak ko?




rafiq:
yeah. suh kakak ko sponsor aku la kan.




o:
ko mo kena sepak?





ayam:
haha. ko cakap mau belanja kami. tapi belum setel2 pun.heee

vidadarisakura said...

syafa:
haha. dia memang patut kena kawin. tapi ko tuh yg gatal kawin awal.haha

helena's said...

yeahh!ko nak dtg sini!tanak jumpe aku sekali ke?majuk ah!

vidadarisakura said...

helena:
malu lah!


haha

oranglidi said...

ko bila tau malu bah?

vidadarisakura said...

eh!aku pemalu lah!haha

*SiRibenMerah said...

ooo.. ngan aku berkira..
kne sponsor ko pulak..
hahahaha..
kalo camtuh aku kne simpan duit dr skang la nk sponsor ko dtg wedding aku..
hurm, nnt kne pk ko makan byk pulak.. x cukup pulak makanan kenduri aku..
x pe la.. x jd la jemput ko dtg..
muleh camtuh??
hahahaha..

Baby HeL said...

waklu malu...hakhak....kite pakai laa topeng doremon..hee....

vidadarisakura said...

riben:
cisssss!




baby:
hahaha.patung otromen la weh.

Heidi Shafiq said...

hadiahkan pengantin tu gambir dr kampung ko..

vidadarisakura said...

ko sponsor ok.

Anonymous said...

salam
ko reti jaga budak
kerja dengan aku
kat kk.

email:lenny_herry@yahoo.com