dupdupmyheart

Wednesday, March 3, 2010

BEST BITS OF PROJECT ALPHA SEASON 1.

sempena aku tiada kerja sekarang ni, aku mahu join la INSTANT CASH BLOGGING iaitu blog about project alpha instantly win cash. kalau ada rezeki ada la masuk cash. biarpun rm20. eh kalau dapat! haha!


ok sebenarnya season 1 aku bukan follow sangat pun. tapi aku sedar projek tu wujud dalam redmummydotcom. aku macam, eh apa benda la diorang buat ni. tapi makin lama aku tengok, eh macam best pulak. ya lah, setiap insan dikurniakan sifat menyibuk. ;p



dan secara jujur, aku baru tengok semua video season 1 dalam beberapa jam yang lalu. haha SEMANGAT! (tapi belum khatam la.hee)


setakat yang aku tengok ni, ok funny and best gilak! dan macam kau tengok video tu ko mesti cakap "wahhhhhhhh untuk kagum" atau "haha untuk ketawa" atau "hehe untuk sengih" atau "omg! untuk wah bestnya kalau itu aku" ("aku" merujuk kepada setiap diri sendiri yang terbuka kepada semua orang ok)

host dia JOJO STRUYS pun best gilak! ih suka gilak lah! hee

dan sekarang pulak



ada AZWAN ALI ok!
itu yang penting. haha
hello! aku bukan minat azwan ali pun. tapi lagi kontroversi orang tu lagi la ramai orang mahu tengok. ;p


dan KLUBKIDDDOTCOM. aku suka dia sebab dalam forum cari kata-kata dia antara boleh dipercayai. haha


yang 4 blogger lagi maybe AKU jak yang tidak familiar dengan diorang. hee
http://nikicheong.com/blog, http://cheeserland.com/, http://shaolintiger.com/, http://kyspeaks.com/, dan http://ninieahmad.com/ (yang ni kick gilak dia pose)


harap-harap lah season 2 lagi happening dan rawk! yeah!


oh ya! projek season 2 ni dipercayai di sponsor oleh orang-orang yang memang hebat shial.
Main Sponsor – Adidas Action 3,
Official Broadband Sponsor – P1
Official Flight Sponsor – Malaysia Airlines
Official Cosmetics sponsor – Rimmel
Official Hair and Make Up Sponsor – A Cut Above
Official Media Partner – Hitz FM and Era FM
Official Social Networking Site – Ruumz
Hotel Sponsors – 360Kuching and Millennium Hotel Group
Online News Portal – The Daily Chilli


dan bagi yang berfesbuk. boleh la klik dan anda seterusnya menjadi auto-member tanpa sebarang prejudis.haha!


ok.ok!last! ini adalah ucapan yang dicopy secara langsung


DON'T MISS PROJECT ALPHA SEASON 2 AIRING 19TH APRIL 2010. YOU BETTER BE THERE!


dan sebagai penutup, mari kita baca beramai-ramai.

"PROJECT ALPHA SEASON 2 IS PRESENTED BY ADIDAS ACTION 3 AND SUPPORTED BY P1 AND MAS"

yeah!

12 comments:

oranglidi said...

sekian

vidadarisakura said...

ok tiba2 aku rasa malu. dan rasa mau delete entri.haha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.haha gudluck!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.nak masuk jugak ah!
.hahaha
.dasar mata duitan!

~0~ said...

wah....maju da kau skang...hehehhe

Hazzy Ishak said...

semangat kobar2

jejaka anggun said...

apa bende semua yg ko merepek nih labu?

vidadarisakura said...

intan:
masuk2. sila2!
haha



o:
maju taik.haha



hazzy:
haha.semangat!


jejaka:
cam setan.haha

Baby HeL said...

project alpha tu ape dol??????

vidadarisakura said...

baca dan klik2.haha

Lifesaver said...

nnt ko mesti malas..mula je smgt..hehe

vidadarisakura said...

taupun.hee