dupdupmyheart

Wednesday, February 10, 2010

SEKALI LAGI,

bila aku tengok balik gambar lama ni,
sekali lagi aku rasa macam ter-karma.



(gambar hilang!)

(sini!sini!)

sekarang,
aku bakal kehabisan rambut akibat selalu bergusti dan betarik rambut dengan toyol serta muka berparut akibat tindakan ganas beliau.

sakit gilak!


grr.

27 comments:

*SiRibenMerah said...

weh.. nnt ada org amek pic neh wat report penderaan kanak2..
aiyokk.. tatau.. masuk jail...

vidadarisakura said...

riben:
ek?merbahaya ka?
suda setahun gambar ni dalam blog.haha

::FAIZ FARISH:: said...

na jagalah kau VI... ada urang report tu... Kotoh....

vidadarisakura said...

faiz:
alaa..rilek suda.haha

::FAIZ FARISH:: said...

napa ah kalau aku masuk blog kau, aku ketawa kuat2. Sampai bos aku jeling....

::FAIZ FARISH:: said...

nda bulilah aku nda ketawa kalau masuk blog kau.

vidadarisakura said...

faiz:
gila kali ko ni. tapi ko nda sedar.haha

::FAIZ FARISH:: said...

hahahaha. pasal ko gila la bah aku ketawa ja. tejangkit sudah kali.... kau sudah makan ubat ka ni?

vidadarisakura said...

faiz:
nda mau aku reply komen ko. karang tejangkit gila sama aku. ih palis2.haha

jejaka anggun said...

muke ko mcm maid dlm pic nih. maid yg tendang budak dlm youtube tuh.

vidadarisakura said...

jejaka:
al setannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.haha

ayampinko said...

naper nko macam maid pilipin jer.. kene report nie.. kes dera budak nie..

Qaseh said...

kekejaman.

Hazzy Ishak said...

kalau v ada anak sendiri nanti...


hmmmm


boleh bayangkan macam mana jadi kat baby tu...

oranglidi said...

padan muka.

oranglidi said...

wa tengah bayangkan camna lu jadi ibu... hem..


hm..










ish..







bahaya..

vidadarisakura said...

SEMUA.

KURANGKAN KONTROVERSI. TINGKATKAN PREESTASI.


HAHA

Shahrul Tanaka Safeai said...

eleh.

vidadarisakura said...

ewah2.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahahahaha...

hampeh ko v..

ko jd mak nti cna la erk???

kih3..

vidadarisakura said...

macam biasa.haha

Dora Tora said...

astaga..kesiam si toyol.hahaha

si ninaa la ! said...

lepas ni boleh asuh adek kau sampai masuk wwf

vidadarisakura said...

dora:
manada kesian.haha
skang ni aku yg kesian.


nina:
yeah!

Lifesaver said...

ganas btol ko ni. sila sopan santun. macam mana nak jadi isteri org ni!

vidadarisakura said...

sepa mau jadi istri org?ahhaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.toyol berdaulat meh!