dupdupmyheart

Friday, February 12, 2010

PRA-SETANTINE.



kepada sesiapa yang tidak tahu hala tuju esok hari,
ada baiknya anda kesini,
sapot budak setan ini,
( two thumbs up!) beginiiiiiiiiii!


macam?ada bunyi pantun?

8 comments:

Pekerja Kontrak said...

pointing finger.....!!!!

vidadarisakura said...

yay!

besi said...

selamat berlibur vivi comel

mohdhairihassan said...

vivi.
anda memang sangat chumel kah?
jom kite lawan kechumelan! ;p
*pe kaitan ngan entri neh?*

.rafiq. said...

macam slogan CNI. luarbiasa baik!!

amirnazrin said...

spunky funggy?
wujud lagi ek.masa form 3 dulu aku penah pegi gigs diorang dekat lips boom boom kuantan.skrg lips boom boom pun dah takde.

Paan said...

Young And Dangerous?

Band apa tuh?

:P

p/s : Ah! Ko rajin2 buat entri pasal gig ni, mcm la dpt tiket free. Pundek.

vidadarisakura said...

besi:
iya...tapi memang tidakla kan aku p sana.
ni tolong promo jak.haha


hairi:
ni intan kan bakal rumet intan?haha



rafiq:
sott.




amir:
ntah.haha aku tolong promo young anda dangerous tu jak.haha


paan:
weh setan. ini sebagai tanda tidak dapat datang aku tolong promo kut. apa guna jadi komuniti sick kalau tidak membantu sesama sendri. eh wujud lagi komuniti sick?
haha


buntek la lu.