dupdupmyheart

Friday, February 26, 2010

PEMBOREK DAN PERINTIK.

"kamu ni..awal-awal pagi suda depan laptop. cuba-cuba la pergi mandi awal-awal pagi ni, buat apa yang patut, kemas rumah ka. ni tidak bukak mata terus duduk depan laptop"


kata seorang bapa yang tengah main game SPIDER di laptop beliau kepada seorang anak yang sedang online di laptop sendiri.


aku diam. malas mahu mewujudkan suasana bingit di pagi yang damai.
eh!selamat bermaulidur rasul.

17 comments:

Qaseh said...

hahah....
kemana tumpahnya kuah kalu x ke nasik. :P

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.same je perangai
.copy paste ;p

shakinah said...

like fader like doter.

:D

naz said...

zaman dah berubah tapi darah daging sama

BeaN MorENo said...

jangan rizki jadi macam ko suda bah...dia comel!!!

*SiRibenMerah said...

bapa nk ko buat fesbuk dia..
tp ko x buat2 jugak..
tuh psl dia bebel kat ko..
hahahaha..

tanpanama said...

Kim salam kat sang bapa.

miloicekaw1119 said...

bapa kamu pun same jgk..
pagi2 bukak laptop,,
huuuhuhu

vidadarisakura said...

qaseh:
heee.jadi la nasi berkuah.heee



intan:
manada.haha



shakina:
ailaiiikee.
heee



naz:
darah masi merah. ;p



bean:
eleeeeeeeeeeeeh.haha


riben:
mungkin kan.heee


tanpanama:
kirim duit la kalau berani.haha


milo:
tu la pasal.heee

jejaka anggun said...

suasana hening di pagi yang damai tuh sunyi sepi beb.....

kalo riuh rendah suasana bingit di pagi yang hening.

oke x pembelajaran bahasa melayu kita pada hari yg mulia ini?

vidadarisakura said...

eh!eh!
entahhhhhhh.hahahhahahahhaa

vidadarisakura said...

biiar la.malas mau edit/hhahaa

BuDakHutaN said...

borek dan rintik.. hahaha...

vidadarisakura said...

taupun.hee

fievelski said...

sebijik macam bapak aku dowh..haha

vidadarisakura said...

haha. orang tua memang camtu kut.

Lifesaver said...

sama2 naik