dupdupmyheart

Friday, February 19, 2010

HANTU KUAT MAKAN.

ok mungkin aku lambat tengok cerita SANTAU ni. nama pun tunggu dvd-cetak-rompak-keluar-tapi-pinjam-kawan-punya.


geli gilak.
macam mau muntah aku tengok.


sikit-sikit aksi makan.
dasar HANTU KUAT MAKAN TAPI TIDAK PANDAI GEMUK-GEMUK.


hey hantu!
apa kah rahsia keseliman anda?
jeles ai!
huh.

16 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

aku pun nak tau gak!!

aku demand nak tau~

vidadarisakura said...

zara:
haha..mari terjah hantu tu.

jejaka anggun said...

hantu makan santau. cube ko makan santu plak. sure ko pun kurus.

vidadarisakura said...

jejaka:
ek?sure?haha

Pekerja Kontrak said...

kerampingan ka kesampingan??

vidadarisakura said...

salah la!hahaha

BuDakHutaN said...

hantu tu selalu eksesais lah beb, every nite round satu kampung...cari mangsa... bukan naik kereta... jalan kaki.. hahaha..tu yg slim tu... sebab tu jugak dia lapar...

Ah Fatt said...

dia selim sebab kuat berak

dalia_zulia said...

hantu tu pergi LONDON MANAGEMENT...takpun SLIM WORLD..ekekekeke

*SiRibenMerah said...

ko tgk la dia mkn ape..
cacing kot..
so, sume lemak2 dia cacing tuh kaut habes..
pe kata ko ikut menu makanan dia..
ahahahaha..
uwekkkkkkk..
geli aku!

joegrimjow said...

die minum tea herbalife kot
hakhak

.rafiq. said...

vivi jadi hantu.
vivi mesti selim.

vidadarisakura said...

budakhutan:
hantu terbang jak la.haha


ahfatt:
tedapun kena tayang bagian berak.men buyuk.




dalia:
gila moden.haha




riben:
eyukkkk.haha



joe:
banyak pula duit hantu tu.haha




rafiq:
makan budaaaaaaaaaaaaak.

Lifesaver said...

hantu tu mmg hantu yg slim

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

炒米粉Ken said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社