dupdupmyheart

Tuesday, February 23, 2010

BOM.

sekitar kampung aku dan kampung-kampung yang berdekatan sekarang ni dihiburkan dengan bunyi-bunyian jet-jet pejuang ( ka?atau kapal terbang askar?entah.haha) dari siang lagi. diorang askar-askar tu tengah buat latihan apa ntah, aku pun kurang pasti.


tapi yang pasti bunyi-bunyian tu sampai tahap ko ingat kapal-kapal diorang tu limpas atas rumah ko jak.


dan pasal bunyi-bunyian tu jugak lah tahap peng-imejinan aku imejin diorang macam mau bom rumah aku.


serius. macam kau tunggu bom jatuh sebagai klimaks bunyi-bunyi kapal tu.


BOM!!!


.....


limpas itu lalu ok.

BOM!

.....

nampak sangat pengaruh dari cerita movie.


BOM!

16 comments:

naz said...

esok lusa giliran kita

cik CumeY said...

hahahaha...


mesti kurus perot ko kejap kan vid?? hahahaha...

jejaka anggun said...

hmmm... ntah2 mmg ada org nak baling bom kat umah ko. baik ko pindah dr skang.

a s m said...

bom apa

vidadarisakura said...

naz:
er apa kaitan?



cc:
haha. kurus perot pun nda guna.bukan bikin kurus.aha



jejaka:
aku suda suruh bom ruma ko.haha


asm:
BOMi

BuDakHutaN said...

ko tinggal dekat tempat latihan tu ka.. atukui... bah..bagus ko pigi intip apa senjata durang guna...

ko jadi dabel agent.. jual maklumat sama komunis... hahaha

aik..

vidadarisakura said...

jual maklumat tu bikin kaya ka?haha


tempat latihan tu sebelah kampung.tapi dengar juga kan.kuat lagi tu.

BuDakHutaN said...

huhuhu... kira dupdapdupdap juga tu jantung kalau dengar gitu..macam mau perang plak..
tapi aku taw.. tu time ko tido, dan sure ko tak heran... sebab ko tido berabis... hahhaa

joegrimjow said...

BOMMMM


































KEBABBOOOMM























































BOMMM

.rafiq. said...

diorang main counter strike.
haha

dalia_zulia said...

vi neh lah peluang ko ngorat abang askar...wakakakakaka...opsss

Lifesaver said...

kat kg aku kalo bom bunyi org kentut

::FAIZ FARISH:: said...

haritu teda pun bunyi Vi.. ko ni saja ja kan?

helena's said...

limpas tu ape vi?

hahhahaa

kalo aku pon aku rasa camtu..hahaha

Uruchimaru @ kf said...

trengx2 kebabom...

rumah aku pun sllu jugak bunyi jet lalu..jet singapore lalu..mule2 mcm jakun sikit lame2 boring jugak..mlm pun diorg pun nk lalu jugak..hurmmm

jiwa kaco nk tido ..huhuhuh

vidadarisakura said...

budakhutan:
haha.tidur mati.



joe:
bom ko karang. ;p



rafiq:
macam kau kan.haha


dalia:
eyuw~ ndamahu.haha



syafa:
ko memang.



faiz:
ko orang sabah meh?haha



helena:
limpas tu lalu la.hee




kf:
gila.lagi hebat.haha