dupdupmyheart

Tuesday, February 2, 2010

BILA PACIK TEKSI TANYA AKU SOALAN.

"apalah kriteria yang govemen mau untuk ambik pekeja?"


"ntah!ORANG DALAM kali..hee"






serius pacik tu sebut kriteria.
dan orang gavemen yang ter-baca ni sori ar.heee

34 comments:

Kyuubi_85 said...

hahaha.. ko ni.. ada2 ja... :D

triple x malaya said...

aku bukan orang kera-jaan tau..aku orang biase-biase je..

triple x malaya said...

berape berat kau skrang ni?

triple x malaya said...

aku nak huru hare kan blog kau ni boleh x?

triple x malaya said...

ape yea yg boleh gua rembat kat blog ni,nak rembat tuan nye takut berat pulak..haha

triple x malaya said...

aku nak main bola dlm blog ni boleh x agak nyea?

triple x malaya said...

mengape orang banyak makan gemok?ntah aku pun x tau...huhu

vidadarisakura said...

kyuubi:
hee



triple:
macam setaaaaaaaaaan.haha

triple x malaya said...

chau dulu la..sebelum tuan blog ni datang..

vidadarisakura said...

triple:
awas ko ar. karang turn aku kacau blog ko.jangan ko nangis.

triple x malaya said...

kalau gua setan lu pemaisuri setan...amacam boleh?

vidadarisakura said...

triple:
shuh2.haha

triple x malaya said...

bidadari konon....hahaha,

vidadarisakura said...

triple:
weh samdol. kalau dah nama SETAN, apahal tambah pemaisuri. sangat x SETAN ok.haha

triple x malaya said...

ha megalau nampak..ok ar gua chau..

vidadarisakura said...

triple:
ko apahal? mesti ko bengang sebab sebenarnya ko org kerajaan yg guna org dalam kan?kan?kan?



hahaha

vidadarisakura said...

triple:
sangat x SETAN cepat terasa. haha.


lu hati tisu la bai.

triple x malaya said...

bini kepade setan mesti panggil pemaisuri setan?

triple x malaya said...

ar x main ar merajok rajok ni..ape barang,gua bukan budak2 lg ar..lain la lu..

vidadarisakura said...

triple:
eleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh kau. jap. gua mau berak. babai.

triple x malaya said...

huhu gua x nak tunggu ar..giler lu berak dah la lame giler,kurang 7-8 jam...hahaha

devoted lily said...

hahaha..
pakcik tu nak cube perkayakan kosa kata die kot~~~

Yern Ain said...

interview apa ntah tu. spi ka spli ka?
tah apa la.

vidadarisakura said...

devoted lily:
heee..pci teksi ni kadang2 skima bah ayat dia.heee


yern:
apa bah ko merepek ni.hee

naz said...

pergggh skema gila driver taxi pun ada taste

vidadarisakura said...

naz:
maksud?

bspotgurl said...

amboiii, dengan pakcik taxi pun awak bersembang soal kerajaan ek.. friendly gile die ni..;)

besi said...

vivi comel....heheeheh ada ke jumpa org dlm? ehheheeh

Pekerja Kontrak said...

pui!!!!

vidadarisakura said...

bspotgirl:
hee.supaya tidak boring bah tu.hee



besi:
mana la ada.hee


boi:
putt.

::FAIZ FARISH:: said...

No Komen.... hehehe

Lifesaver said...

nape pakcik teksi tu tanya ko?

♥ Baby HeL ♥ said...

pakcik taxi tu tak nurat kau pulaa?

acik ayu said...

haha. cayala pokcik wehhh!