dupdupmyheart

Monday, February 8, 2010

10.

ok stop untuk hari ini.
terlaksana suda niat aku mau post 10 entri untuk hari ini.
muahahaha,



alaaa rilek la.
kalau tidak suka, jangan jadi kuno.
tekan pangkah sudah.
yeah!

14 comments:

Yern Ain said...

sott.
oi bila mo turun KK?

Paan said...

Bakas.

.rafiq. said...

nk buat sertus entri lh mcm ni.

ciK LyndaWawa igUana said...

tahniah...vivie dah kembali seperti dulu...

helena's said...

patutlah..hahaha kamu nih!

Lifesaver said...

ok.aku tekan pangkah

qishie said...

haha...dah lama tak dengar bakas. =p

~0~ said...

10...pergh..power la vi

::FAIZ FARISH:: said...

Vi kau sudah makan ubat ka? jgn lupa makan ubat....ok.

vidadarisakura said...

yern:
bila ko balik indon.haha


paan:
baaakang.haha



rafiq:
sila2.



wawa:
haha.pastu malas balik.



helena:
er.heee



syafa:
pangkah!pangkah!




qish:
ko rindu bakas ek.haha



o:
hahaha!macam mengutuk pun ada weh komen lu ni.



faiz:
suda2.jangan risau.

ZIANA ♥ FARREL said...

kekekek..xpe u post 10 entry tp pendek2..sure orang baca..lgpun vid kan femes...hehehhe...

vidadarisakura said...

erk.bila masa ntah pemes.hahhaha

*SiRibenMerah said...

gediks la ko vv.. tamak haloba nk letak entry byk2.. kne blanje minum air kelapa neh..
byk sgt aku buang masa kat page ko baca 10 entry ko..
hahahahahaha..

vidadarisakura said...

haha.sila buang masa lagi.