dupdupmyheart

Wednesday, January 13, 2010

APAKAH?

untuk menaiktarafkan mood aku berblog semula
aku cek-cek la apa-apa yang patut dalam blog aku


pastu
baru aku perasan
dalam segmen
"penskodeng yang dikesan melalui radar"



kenapa?
kenapa?
kenapa?


kenapa ada link mereka yang view aku?
sumpah nda paham.



jangan cakap ada link aku dalam web diorang.
omaigod.


"mak..sumpah anakmu ini bukan gila seks!"

16 comments:

Yern Ain said...

esssshh.. fuh fuh.. ludah2 syaitan..

vidadarisakura said...

yern:
hee.

ezzati said...

iyeke???




lalalaaaaa

weii..mcm beskut ko ni

ezzati said...

iyeke???




lalalaaaaa

weii..mcm beskut ko ni

Paan said...

Apasal ko tanda kat aku jugak, gemuk?

besi said...

kesian budak comel...
camno leh kena camtue

bEEdLE d' bARd said...

haha..abeslah..

vidadarisakura said...

ezzati:
hee.
sekejap ada sekejap teda.




paan:
kakakaa!
suka ati aku la ketot.



besi:
ntah.
geram pula tiba2 ni.


beedle:
matai.haha

jejaka anggun said...

apa nak jadik nih....

KinosKoko said...

wow..ahahahaha
hebat2..

.rafiq. said...

mesti kau hot ni.

ciK LyndaWawa igUana said...

hahahha......lawakla ko vivi....

Lifesaver said...

itu lah...ko punya blog ni penuh ayat2 tot..tot...

GiGGLe GaL said...

ko inesen bah.. gimana la durang bole link sama ko.. ~ tapi aku semacam musykil juga la adik..mungkin blog ko neh ada bau-bau nya kot..ekekekeke...

mana gambar si toyol..lekas post.. maw tengok..lama suda nda tengok..besar suda ?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.astaga ;p

vidadarisakura said...

jejaka:
jadi-jadian.haha


kinoskoko:
haha.
kutuk ar.hee



rafiq:
waklu.



wawa:
adui. tiba2 lawak.



lifesaver:
omaigod.apantah totot.



kak gigel:
haha.karang buat entri pasal toyol.hee


intan:
astaga.hee