dupdupmyheart

Friday, October 30, 2009

BALING-BALING.

aku tengok gambar konvo aku.
gambar aku dengan kawan-kawan bole kena kira.
sikit.
gambar baling-baling topi ngan kawan-kawan teda.
gambar gila-gila ngan kawan-kawan teda.


huh.


rugi-rugi +benci-benci.



last-last.
aku main baling-baling topi ngan adik aku.



huh.still nda puas hati sebab nda sempat jumpa ngan kawan-kawan masa tu.huh.

BOO!

aku tiba-tiba jak rasa macam mau updet panjang-panjang.
tapi serius aku nda tahu mau tulis apa.



mau tulis pasal apa ar?



ah!malas la mau pikir.



bai.

Thursday, October 29, 2009

BEGABUNG.

bila TOYOL + SETAN GUNDUL begabung. ini jadinya.











besar sikit lagi memang aku kasi komando ni.
sekian.

Tuesday, October 27, 2009

ENTRI KE 659 UNTUK 365 HARI.

baru aku perasan....




vidadarisakura baru setahun jagung.
cis.

Sunday, October 25, 2009

YANG COMEL.

Wednesday, October 21, 2009

KUSUT-KUSUT.

1. baju kurung suda beli tapi suda start sempit.dem!


2. kasut berheel belum beli. ok. belum tanam sifat kompiden mahu pakai benda tu.dem!


3. tudung belum jumpa yang match dgn baju.


4. tidak sempat kurus sebelum konvo.oh dabel dem! pasti kena puji dalam kurungan pura-pura oleh kawan-kawan ni.arghhhh.





kusut-kusut-kusut tau!



oh tapi...



kusut-kusut pun aku hepi
sebab..aku...bersama rombongan bapabibi+mamabibi!yay!

UNIFORM.

baju kurung aku pegi ofis suda macam jadi baju uniform.


sebab?
macam balik-balik baju yang sama aku pakai.dem.



punca?
entah berapa ekor pasang baju kurung suda yang tewas dengan encikSETERIKA yang karnivor.
dem!!!



...



hariini rombongan puanmulia datang kl.
seronoknya!seronoknya!seronoknya!


bai.

Tuesday, October 20, 2009

TIBA-TIBA TER-RAJIN SIKIT.

tekansini!tekansini!tekansini!



tapi oleh kerana rajin sikit jak. jadi aku belum link semua.
sekian.

Monday, October 19, 2009

MLS.

smph.

Friday, October 16, 2009

MISI PENCARIAN DUIT KERTAS.

kawan aku offer RM50K untuk duit kertas RM5 (1957-1963).


sepa ada?
bagi aku weh.




karang kita share 90:10 hasil jualan.serius ni.
hee

Thursday, October 15, 2009

MALAS MAHU RAJIN.

sama dengan aku malas updet blog.



sekian.

Tuesday, October 13, 2009

WAHAI ENCIK GOOGLE...

searchkan saya doa "DUIT TURUN DARI LANGIT".



plisssss.

DARI.

dari shahalam pergi kuala selangor.
dari kuala selangor pegi pangkor
dari pangkor pergi klang
dari klang pergi pahang.


macam?
ada bunyi pantun?



ok.aku masih penat.
bai.



oh ya~sanghantu nda sampai hati kasi takut2 aku.sekian.

Sunday, October 4, 2009

1MALAYSIA 1MINGGU.

besok sampai la hari jumaat aku buat kerja luar.kena stay sana sampai ari jumaat.
lagi best, ada orang cakap tempat penginapan kami tu berhantu.




ok.konsep 1malaysia bersama hantu.





dupdup my heart ni.
eleh!setakat hantu...bawa yassin sudah.




er...kalau blog aku nda update selama seminggu LEBIH.
bacalah alfatihah untuk aku.
sekian.

Saturday, October 3, 2009

MEMENUHI PERMINTAAN RAMAI.

ari ini dan esok aku bizi.
bizi beraya rumah orang.



penatnya jadi rebutan.
lalala

Friday, October 2, 2009

INDAHNYA SUNGGUH DIHARI RAYA, RAMAINYA ORANG BERSUKARIA

awal pagi aku suda jumpa mesin ajaib.
dia kata 72 kg.
setan.



nda apa.
persetankan saja.


pastu aku pegi beraya rumah bos aku.
melantak untuk pakej makan pagi campur makan tengahari.
pastu tidur sampai la pukul 2lebih.


pastu sambung open house MBSA di stadium shahalam.
pakej makan tengahari campur makan petang lagi aku.


pastu baru masuk opis.


sekian.




pastu.



mari kita main teka-teki.

pertama.kalau aku jumpa mesin ajaib, rasa-rasa berapa kilo dia tunjuk?
kedua.berapa minit ka aku berada di opis untuk 1 hari ini?


sekian.

Thursday, October 1, 2009

DI CELAH KANGKANG KAKI LELAKI BERSELUAR PUTIH.

aku dapat gambar ni dari kazen aku.



padahal gambar di ambil macam ni.



cis.
penat jak aku takut.
seluar putih jak rupanya.







weh.kamu-kamu jangan spot yang lain-lain.
haha

OH ATOK.

DULU.
ramalan dulu


dan yang terbaru lagi.



lagi.



kelik supaya gambar jadi gemuk.



kesimpulan: terima kasih fesbuk kerana membuatkan saya terasa kacak.

UCAPAN TERIMA KASIH IKHLAS DARI HATI KE HATI.

weh.kamu perasan ka ada petambahan iklan nufnang lagi dalam blog aku?
kihkihkih.




bukan rajin pun belajar buat benda tu.
senang jak.
suruh budak baik-comel-sopansantun dalam kurungan pura-pura ni buatkan.
haha



dasar pemalas kan aku?
haha




oh budak seperti dinyatakan diatas.
kakak sungguh terharu atas kesudian kerajinan dikau membuat iklan nufnang tersebut didalam blog kakak.
dan.
kakak malas mahu tukar paswed.so..kakak pecaya sama dikau okeh.


(er....sungguh tidak ngam aku guna kata ganti nama "kakak" kan?haha)



sekian.

FORUM HAL EHWAL MEREKA.

aku nda sangka entry aku yang ini menarik minat mereka-mereka untuk memberi komen dan pendapat masing-masing.



sampai aku sendiri tidak terdaya membalas komen-komen mereka.
sumpah.



rasa-rasa diorang tengah bincangkan kecomelan aku ka apa ni ar?
lalala