dupdupmyheart

Saturday, August 29, 2009

SELESAI MASALAH.




tahun ni aku rasa aku nda payah bagi adik2 aku duit raya.
bagi sampul raya ni pun kira ok sudah.
pasti adik2 aku gembira.
yakin.




hoho.save duit.
terima kasih pereka sampul raya tahun ini kerana menyelamatkan saya dari dibelenggu masalah duit raya untuk adik2 permasalahan.
sekarang saya tidak perlu risau.
yeah!

Thursday, August 27, 2009

SKIM CEPAT KAYA.

sepanjang perjalanan aku pegi shahalam-kl-shahalam berjumlah 4 jam petang tadi.
aku nampak 11 jenis eksiden.
semuanya lebih 20 buah kereta.
takut gilak.






er..





kalau lah aku salin semua number plat tu bagi budak opis aku yang suka ponteng puasa bikin ambik number ekor kompom ada sangkut ni.
buli aku ikut kaya.
nasib bulan puasa.
vi....jangan jadi setan.
haha

Wednesday, August 26, 2009

KAU PERNAH?

ko yang semakin pemalas ni tiba2 jadi perajin
taip entri panjang2



tapi.


suda siap.
n bila ko baca balik sebelum publish,
ko delete.
sebab.



entri kau macam nda best.pernah?





p/s:maka..berakhirlah kisah bersiri yang tidak sempat disirikan.sekian.

Tuesday, August 25, 2009

CERITA BERSIRI.

tengah pikir mau buat ka tidak.


lalalala





p/s:
oh ya.mebi ada yang rasa aku teruk sebab buat entri dibawah ni.
benda camtu pun mahu cerita.er..come on..aku bukan cerita benda teruk pun.aku just mau cakap de PERASAAN.harap paham.n aku lupa mention entri tu untuk perempuan sahaja.sekian.

PERASAAN.

apakah perasaan anda pada yang wanita yang berpuasa sepanjang hari dan hampir kepada pengakhirannya yang sedang menunggu waktu berbuka puasa dengan kuat dan tabah dan tiba-tiba pada 1 jam yang terakhir anda







period.






rasa macam mahu bunuh orang pun ada.

Monday, August 24, 2009

SEBAGAI ANAK JATI SABAH.

aku rasa aku boleh bukak puasa ikut waktu sabah.
pukul 6 lebih.


biarpun sebenarnya aku dshahalam sekarang ni.
haha



boleh?

Sunday, August 23, 2009

MAKANAN SEDAP.

adalah makanan pree.



atau lebih mesra digelar dibelanja makan.



oh terimakasih kepada pembelanja.
kereta baru awak sangat seksi dan buat ai tergoda.auw~
hee.

Saturday, August 22, 2009

KENAPA SAYA UPLOAD GAMBAR INI DI TENGAHARI PUASA YANG PERTAMA INI?





mungkin sebab saya ingin membuatkan anda lapar.
macam?





sumpah abc free ni sedap.yay!

Friday, August 21, 2009

KISAH ZAZA ANAK BERANAK.

en.fajar bapa kepada zaza : bila ko mau kawin?

zaza anak kepada en.fajar : huh?xmo la kawin!

en.fajar bapa kepada zaza : kalau kamu semua xnak kawin, biar bapak yang kawin!




gila ar zaza.dapat mama baru lepas ni.haha

Thursday, August 20, 2009

CITA-CITA.



becita2 tinggi budak2 ni.haha

Wednesday, August 19, 2009

MEROKOK MEMBAHAYAKAN KESIHATAN.

sepasang kawan yang berbaju kurung sedang menaiki motor untuk meneruskan perjalanan membuat kerja2 luar yang telah diarahkan.

mereka tiba2 lapar.

tanpa membuang masa mereka pun membeli makanan-makanan ringan untuk dimakan sepanjang perjalanan.contohnya pisang goreng.


atas motor.
kelajuan 60-100km.


soalan diajukan oleh penumpang dibelakang yang sedang makan.

"agak2 polis tahan kita ka makan atas motor ni?"

soalan dijawab dengan ketawa oleh pemandu motor yang juga sedang makan sambil menjalankan motor.

jawapan dijawab sendiri oleh penanya soalan.

"eleh.sedangkan lelaki selalu rilek jak hisap rokok.kita rilek jakla makan kan?sekurang2nya kita tidak membahayakan kesihatan.Kan?kan?"

dan kedua2nya terhibur dengan diri sendiri aka syok sendiri dan tiba2 terdiam bila kereta polis peronda berada disebelah motor.


sekian.

KANTOI HIDUP2.

aku accept fren request facebook budak ofis aku secara langsung dari rumah.


tiba2 bos aku kol.



shial!kantoi ngular balik rumah!
grrrrrrr.

Tuesday, August 18, 2009

DO IT YOURSELF.

masalah : belum cuci baju.

kesan : besok dan hari seterusnya pegi kerja langsung teda baju dan boleh mengakibatkan alasan untuk pepontengan perkhidmatan untuk negara.

cadangan : nda payah cuci baju.

penyelesaian : baju yang suda pakai semua baru side A.esok dan hari seterusnya boleh pakai side B.

kesimpulan : pengotor gilak cadangan.shial.

"HEY GEMUK!!!"

tenkiu.aku suda boikot semua orang.paham?
-sigemukbelemaksangattebalmacamsial-

Wednesday, August 12, 2009

GRRRRRRRRRRRRRRR..

astaga.
aku baru perasan aku salah isi nombor kad matrix dalam borang konvo aku tadi.
aku tulis nombor matrix masa diploma dengan kompiden sangat.
sangat bangang!dem!





aku rasa tadi lepas aku tulis num matrix tu aku siap teriak dengan bangga sambil angkat tangan dalam ofis sebab masih mampu ingat num matrix aku.
ah babi sangat.
macamana la aku bole nda tepikir 2003***009 untuk tahun 2003 n 2006***191 untuk tahun 2006.
lama gilak bah tu 2003.
astaga.




huh




malasnya mau masuk uitm lagi balik esok.sudahla uitm tengah bepenyakit.grrrrrrrr.

Tuesday, August 11, 2009

ELEH!

Setakat naik tangga 10 tingkat teda hal lah!







Huh.Belia benci lif rosak.

Monday, August 10, 2009

HAMPA.

terlepas ujibakat biggest loser.

huh.

TADI PAGI.

aku suda berniat difacebook mahu upload gambar dari sabak bernam pegi bali pegi melaka pegi langkawi.




tapi.




apakan daya malas punya pasal.
huh.

Sunday, August 9, 2009

MEROSOT.

kamu tengok pengeluaran entri aku.makin lama makin merosot.



ertinya sama dengan.
makin lama aku makin bizi.





ok tipu.
malas sebenarnya.



lalala

Wednesday, August 5, 2009

MINUM AIR PEMBUNTING.

'ok.kita dah sampai ke tasik dayang bunting,boleh la mandi2 tapi bagi yang perempuan jangan minum air tasik nanti pregnen.'


'kalau terminum tapi belum kawin pun pregnen?perut aku ni sudahla memang kembung'


Soalan ditanya dengan serius dijawab dgn gelak ketawa.



Selepas mandi-manda.


Dan.hasilnya.aku betul2 terminum air tasik.



Dan sekarang.
Aku rasa aku marah dengan pacik tadi sebab nda jawab soalan aku betul2 sebab perut aku sakit.cukuplah aku pregnen lemak jangan lain2 suda.lalala



Sekian terima kasih.

Monday, August 3, 2009

PAGI2 MORNING AI SUDA PENING.

Alkisah suatu pagi.



70% dari makhluk ofis.



Semua buat muka tekejut dan rajin betanya soalan.
Reaksi tambahtif campur tolaktif.
Sampai penat empunya badan.
Last2 mampu senyum.


Pekataan2 basic.
'wah?'
'vivi?'
'fuyo'
'huh'
Dan sebagainya. Nda mampu aku maw tulis sini.



Huh.
Baru rebonding rambut.belum jd artis.pening la jawab soalan.